aw2

Ένας… 14χρονος για τη McLaren!!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 8:38 μ.μ. | , | 0 σχόλια »

Ο Nyck de Vries, είναι μόλις δεκατεσσάρων χρόνων και είναι το νέο ταλέντο που απέκτησε η McLaren. Ο νεαρός αγωνίζεται ακόμα στα καρτ και υπεύθυνος για την ενσωμάτωσή του στο πρόγραμμα εξέλιξης νέων οδηγών της βρετανικής ομάδας είναι ο πατέρας του Lewis, Anthony, και η εταιρεία του, Hamilton Management Group.
«Η McLaren έχει μακρά παράδοση στην υποστήριξη νέων ταλέντων. Θεωρούμε υποχρέωση των εμπλεκόμενων με το μηχανοκίνητο αθλητισμό την ενθάρρυνση και τη βοήθεια νέων οδηγών. Ο Nyck φαίνεται να έχει προοπτικές και θέλουμε να τον βοηθήσουμε στην καριέρα του στις μικρότερες κατηγορίες, προσφέροντάς του όσα χρειάζεται για να πετύχει», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής της McLaren, Martin Whitmarsh.
Ακόμα δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Vries αλλά το μόνο σίγουρο είναι ο ενθουσιασμός που τον διακρίνει μετά τα καλά νέα! Μάλιστα, ο Ολλανδός είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το κέντρο τεχνολογίας της McLaren στο Woking.
«Η επίσκεψή μου εκεί ήταν μία φανταστική εμπειρία και νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη που θέλει να μου παρέχει η McLaren. Έχουν απίστευτες εγκαταστάσεις και νομίζω ότι θα μου εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για να βελτιώσω τις ικανότητες και τη φυσική μου κατάσταση αλλά και να αποκτήσω τις απαιτούμενες εμπειρίες πίσω από το τιμόνι», είπε από την πλευρά του ο 14χρονος.
sportime.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2