aw2

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας, ανάμεσα σε δύο «άσπονδους» γείτονες.
Ο Ντίτερ και η Ρόζμαρι Φρίμπελ δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά με τον γείτονά τους, Πήτερ Μ. Συνήθως τσακωνόντουσαν για θέματα υπερβολικού θορύβου μέχρι που πριν από ένα χρόνο, μια έμμεση δικαστική τους διαμάχη έριξε κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Για χρόνια ολόκληρα η Ρόζμαρι έβλεπε τα φυτά και τα λουλούδια του κήπου της να μαραίνονται, το φύλλωμά τους να γίνεται κιτρινο-καφέ και να μοιάζουν σαν να τα έκαψε ο ήλιος. Οι Φρίμπελ είχαν απηυδήσει! Μέχρι και το χώμα αποφάσισαν να πάνε για έλεγχο στο χημείο, αλλά έκαναν πίσω επειδή ήταν μα πολύ ακριβή διαδικασία.
Μέχρι που μια μέρα βρήκαν στο γραμματοκιβώτιό τους ένα CD. Το είχε αφήσει κάποιος άλλος γείτονας. Το έβαλαν να «παίξει» και τι να δουν; Σε 12 διαφορετικά video με ημερομηνίες από 28 Οκτωβρίου μέχρι και 5 Δεκεμβρίου, φαινόταν ο άσπονδος γείτονας Πήτερ Μ. να πηγαίνει στη μέση της νύχτας και να κατουράει πάνω στα φυτά!

Έφριξαν οι άνθρωποι! Πήγαν και τον βρήκαν με τις «αποδείξεις» πλέον στα χέρια και εκείνος παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια αυτός φρόντιζε για την… κίτρινη απόχρωση στα φυτά.
Αηδιασμένη η Ρόζμαρι είπε: «Και μόνο που σκέφτομαι πόσες φορές χάιδεψα τα φυτά μου και αναρωτιόμουν τι είν αι αυτό το υγρό επάνω τους, μου έρχεται να κάνω εμετό»…

madata.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2