Η Ελένη Φιλίνη συναντά τον Χίτλερ ως… «Κομαντάντ Μαρία»! Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης μπλέκει με… «Σατανικές Ερωμένες». Και ο Κώστας Γκουσγκούνης είναι… «Διεστραμμένος από τη γέννα του»! Αξέχαστες σινεφιλικές στιγμές από τα ‘80s ζωντανεύουν στο 8ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου στο Gagarin, στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου…
Με τιμώμενο πρόσωπο την… αειθαλή Ελένη Φιλίνη, το 8ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου σηκώνει αυλαία και έρχεται να μας θυμίσει… όσα θέλουμε να ξεχάσουμε! Την εποχή που ο Βαγγέλης Φουρνιστάκης ήταν ο «βασιλιάς» της βιντεοκασέτας και ο σκηνοθέτης Χρυσόστομος Λιάμπος έβαζε παρέα με τον Κώστα Γκουσγκούνη τη δική του σφραγίδα στο… ελληνικό soft πορνό.
Τίτλοι όπως, «Ελλάδα, η Χώρα της τσόντας», «Άγγελλοι διαστροφής», «Ο πυρετός της ηδονής», «Ναρκωτικά στα θρανία», «Οι μπάτσοι που πουλάνε την ηρωίνη 2» (προφανώς το 1 θα το έχουν δείξει στα προηγούμενα φεστιβάλ…) μονοπωλούν το απολύτως cult πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των «νοσταλγών» της εποχής και… όσων έχουν χιούμορ!
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα τιμηθούν για την… προσφορά τους η Ελένη Φιλίνη, ο Φαίδωνας Γεωργίτσης, ο Χρυσόστομος Λιάμπος και ο Στηβ Ντούζος.
Θα προβληθεί επίσης σε παγκόσμια πρώτη η νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη «Κάθαρση».
Δείτε το video με το αφιέρωμα στην Ελένη Φιλίνη

nooz.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2