aw2

Μάνα θα γίνω μοντέλο..!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 7:46 μ.μ. | 0 σχόλια »


Η δήλωση έσκασε σαν βόμβα στο σπίτι ενός επιστήθιου φίλου που η κόρη του είναι ήδη πτυχιούχος της Ανωτάτης Εμπορικής αλλά ψάχνει εναγωνίως εδώ και ένα χρόνο δουλειά.
Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν βαλθεί όλα τα νέα παιδιά να γίνουν τραγουδιστές και μοντέλες. Έφθασαν σε σημείο να μην τους απασχολεί τίποτε άλλο πέραν τούτου εφόσον το θεωρούν σαν ιδανική λύση για μια πλούσια και άνετη ζωή. Έτσι και το "Λενάκι" η κόρη του φίλου μου μετά το πέρας της χθεσινής εκπομπής " The next top model " με την Βίκυ Καγιά στον ΑΝΤ επιρεασμένη έκανε την περίτρανη δήλωσή της .
Μάνα θα γίνω μοντέλο..!!
Απογοητευμένοι νέα αγόρια και κορίτσια από την αγορά εργασίας , τα άθλια δωδεκάωρα για αυτούς που εργάζονται και δεν τα πληρώνονται, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους πέφτοντας στην " αγκαλιά " του κάθε Μουρατίδη και της κάθε Βίκυς Καγιά.
Όλη η Ελλάδα αναστενάζει κάτω από τους ήχους των " σκυλάδικων " και της " πασαρέλας".
Στο τέλος θα έχουμε γίνει όλοι τραγουδιστές και μοντέλες και δεν θα υπάρχει κοινό να χειροκροτεί.!!
Επειτα όλοι αναρωτιούνται για το φαινόμενο της κάθε " ροζ ατζέντας " που ανακαλύπτουν κατά καιρούς και δήθεν ξαφνιάζονται από την αποκάλυψη των γεγονότων δηλώνοντας έκπληκτοι.....τι λες βρε παιδί μου...!!
Πολύ υποκρισία έχει πέσει βρε παιδιά και δεν κάνει.!
Πρέπει να φροντίσουν κάποιοι "εθνικοί σωτήρες " να βάλουν τέλος στις αγωνίες των νέων ανθρώπων και να μην τους σπρώχνουν σε μέρη σκοτεινά και αβέβαια γιατί στο τέλος θα γίνουμε η Ελλάδα της
" ροζ αντζέτας " ή ένα " Μεγάλο Μπορντέλο " στην Ευρώπη...!!
http://tvorini-gr.blogspot.com/


Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2