aw2

Ειδικός φρουρός με 5,5 κιλά κοκαΐνη!!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 11:59 π.μ. | | 0 σχόλια »

Πλούσιο «βιογραφικό» διαθέτει ο 33χρονος ειδικός φρουρός που εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη στη Γερμανία έχοντας στην κατοχή του 5,5 κιλά κοκαΐνης.
Ο συλληφθείς τελούσε ήδη σε διαθεσιμότητα και είχε παραπεμφθεί στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αστυφυλάκων με το ερώτημα της απόταξης.
Οπως προέκυψε, τον Ιούνιο του 2008 ο 33χρονος είχε κατηγορηθεί για παράνομη μεταφορά και διευκόλυνση εισόδου στη χώρα αλλοδαπού, καθώς και για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Τότε, είχε δικαστεί στο αυτόφωρο, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.
Λίγους μήνες αργότερα, όμως, στις 20 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, συνελήφθη εκ νέου στον δρόμο Κρυσταλλοπηγής - Καστοριάς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Καθώς ήταν υπότροπος, προφυλακίστηκε και παρέμεινε στη φυλακή έως τον Ιούλιο του 2009, οπότε αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.
Από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο, η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας, καθώς συνελήφθη στη Φρανκφούρτη έχοντας στις αποσκευές του συνολικά 5,5 κιλά κοκαΐνης. Τον 33χρονο εντόπισαν και συνέλαβαν υπάλληλοι των γερμανικών τελωνείων.(kathimerini.gr)
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2