Το διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 48 Hour Film Project κλείνει την φετινή χρονιά με μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία με οικολογική διάσταση, παράλληλα με τη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή: Το 48 Hour Film Project GO GREEN Athens 2009 θα πραγματοποιηθεί στα Village Cinemas από τις 11 - 21 Δεκεμβρίου 2009.
Οι νέοι κινηματογραφιστές και δημιουργοί στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας, μέσα από το κινηματογραφικό τους φακό.
Η πρόσκληση για αιτήσεις συμμετοχής στο www.48hourproject.gr διαρκεί μέχρι και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ενώ το Φεστιβάλ ήδη απολαμβάνει μεγάλη απήχηση.
Το μεγάλο έπαθλο για το νικητή του Πρώτου Βραβείου 2009 είναι η απευθείας συμμετοχή του στο Φεστιβάλ των Καννών 2010.
Οι 15 καλύτερες ταινίες του 48 Hour Film Project Go Green, Athens 2009 θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, για να προβληθούν στα πλαίσια των εθνικών Φεστιβάλ 48 Hour Film Project 2010 διαφόρων χωρών.
Η Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους πολυβραβευμένους κορυφαίους δημιουργούς Γιάννη Σμαραγδή, Σωτήρη Γκορίτσα, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Κατερίνα Ευαγγελάκου.
Οι 15 καλύτερες ταινίες του Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν στο Village Park Ρέντη, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στα πλαίσια την απονομής των βραβείων του 48HFP GO GREEN Athens 2009.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ έχει ως εξής:
- Kick-Off Event - 11 Δεκεμβρίου: οι ομάδες κληρώνονται το μήνυμα στο οποίο πρέπει να βασίσουν τις ταινίες τους και ξεκινούν την παραγωγή. Χώρος διεξαγωγής: Village Park Ρέντη.
- Drop-Off Event - 13 Δεκεμβρίου: οι αρχηγοί των ομάδων παραδίδουν τις ολοκληρωμένες ταινίες τους. Χώρος διεξαγωγής: Village Park Ρέντη.
- GO GREEN Εvent στην Τεχνόπολη - 16 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας. Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Βαρέλι στην Τεχνόπολη.
- Awards Ceremony - 21 Δεκεμβρίου: Τελετή βράβευσης νικητών και απονομή βραβείων.
new.e-go.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2