aw2


Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μερικές μέρες που απλά βαριόμαστε, θα προτιμούσαμε να μην κάνουμε τίποτα και το μυαλό μας σκέφτεται πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τη δουλειά. Αλλά ένας άνθρωπος, στο Ντένβερ, είχε μια, μάλλον ακραία, προσέγγιση στο θέμα…
Ο 29χρονος, Aaron Siebers, αυτομαχαιρώθηκε και κάλεσε την αστυνομία υποστηρίζοντας ότι είχε δεχθεί επίθεση από τρεις άνδρες σε ένα τέχνασμα για να πάρει άδεια από την εργασία.
Ο νέος άντρας, από το προάστιο Edgewater του Ντένβερ, ανέφερε την υποτιθέμενη επίθεση τη Δευτέρα από το κατάστημα (βίντεο κλαμπ) όπου εργάζεται. Πέντε αστυνομικοί (με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο) έφτασαν αμέσως στον τόπο του “εγκλήματος” όπου ο Σίμπερς τους ενημέρωσε ότι είχε δεχθεί επίθεση από 3 μαυροντυμένους άντρες προβάλλοντας τα τραύματά του από το μαχαίρι.
Έπειτα από την ανάκριση της αστυνομίας τελικά παραδέχθηκε ότι η ιστορία ήταν φανταστική, και για τις πληγές ήταν υπεύθυνος ο ίδιος.
Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Siebers συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ψευδή αναφορά και παρεμπόδιση της αστυνομίας.
thenewsbus

Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2