aw2

Η Ίντερ κατασκεύασε το Calciopoli!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 7:08 μ.μ. | | 0 σχόλια »

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Κριστιάν Βιέρι, τώρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Ο πρώην διεθνής Ιταλός επιθετικός τόνισε σε δηλώσεις του ότι το Calciopoli, που είχε ως συνέπεια τον υποβιβασμό της Γιουβέντους το 2006, την αφαίρεση δύο τίτλων της και την... ανάσταση της Ιντερ, ήταν ένα κατασκεύασμα των νερατζούρι και συγκεκριμένα του Μάσιμο Μοράτι, ώστε να σταματήσει να χάνει συνεχώς. Ο Βιέρι, μάλιστα, ήταν παίκτης της Ιντερ τότε και παραδέχεται ότι ήξερε από την αρχή τι συνέβαινε, καθώς ρόλο-κλειδί έπαιξε η Telecom, που πλήρωνε και συμβόλαια παικτών των Μιλανέζων!
«Είμαι έτοιμος να δείξω σε όλους τις αποδείξεις. Όπου χρειάζεται. Ολοι στην Ιντερ ήξεραν τι γινόταν εκείνη την εποχή. Με κατασκόπευαν και παρακολουθούσαν και το τηλέφωνο μου, γιατί ήθελαν να σιγουρευτούν ότι θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό», τόνισε αρχικά ο Βιέρι και συνέχισε: «Είναι χαρακτηριστικό ότι το 70% του συμβολαίου μου το πλήρωνε η Ιντερ και το άλλο 30% η Telecom, η εταιρία που παρακολουθούσε τηλέφωνα, που με χρησιμοποίησε και για κάποιες διαφημίσεις ώστε να γλιτώσει φόρους. Ειλικρινά ένιωσα πολύ άσχημα για τη Γιουβέντους τότε, γιατί με αυτή την ομάδα δέθηκα αν και παρέμεινα μόλις ένα χρόνο. Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι έκανα κάτι καλό για τον πρόεδρο της ομάδας μου, τον Μοράτι, ο οποίος όπως κατάλαβα τελικά έχει διπλή προσωπικότητα».
Οι δηλώσεις αυτές θα ενισχύσουν, αναμφίβολα, τις θεωρίες συνομωσίας στην Ιταλία καθώς όλο και περισσότεροι και όχι μόνο Γιουβεντίνοι, πιστεύουν ότι τελικά το 2006 τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς όπως φαίνονταν...
(Παναγιώτης Παλλαντζάς)

Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2