aw2

Έχει διαπράξει περισσότερες από 50 διαρρήξεις, έχει κλέψει τρία αεροπλάνα, δύο ταχύπλοα σκάφη και αμέτρητα αυτοκίνητα (που σύμφωνα με στοιχεία ξεπερνούν τα 200). Και τα οδήγησε όλα. Έχει αποδράσει από το αναμορφωτήριο πριν από ενάμισι περίπου χρόνο και έκτοτε παραμένει ασύλληπτος.
Ο 18χρονος Αμερικανός διαρρήκτης Κόλτον Χάρις Μουρ ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία τη «δράση» του να κλέβει, να βρίζει και να εκδηλώνει γενικότερα την πλέον παραβατική συμπεριφορά. Έμαθε να οδηγεί αεροπλάνο από προγράμματα προσομοίωσης στο internet. Τον Απρίλιο του 2008 συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αναμορφωτήριο απ’ όπου απέδρασε λίγες εβδομάδες αργότερα. Έχει γίνει γνωστός και ως «ο ξυπόλητος κλέφτης», καθώς συνήθειά του είναι να αφήνει ένα αποτύπωμα ποδιού στον εκάστοτε «τόπο» του εγκλήματος!
Ο νεαρός τρομοκράτης, όχι μόνον ξεφεύγει συνεχώς από τις Αρχές, αλλά έχει αποτελέσει έμπνευση ακόμη και για τραγούδια. Μετρά 4.000 υποστηρικτές στην ιστοσελίδα Face book, ενώ η ιστορία του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμη και παραγωγών που προτίθενται να γυρίζουν ταινία με θέμα τη ζωή του.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2