aw2


Κάποιος το καλοκαίρι έχασε την φωτογραφική του μηχανή στη Μύκονο, όπου είχε έρθει για να περάσει τις διακοπές του. Όσο κι αν έψαξε όμως, ο κόπος του αποδείχθηκε μάταιος.
Πού να ήξερε όμως ότι ενώ αυτός...κοιμόταν, το Facebook δούλευε για εκείνον!
Ενας Αυστραλός τουρίστας βρήκε τη φωτογραφική μηχανή το καλοκαίρι στη Μύκονο, αλλά όσο και αν έψαξε κι εκείνος με την σειρά του δεν μπόρεσε να βρει τον ιδιοκτήτη της.
Ο Ντάνι Κάμερον, όταν επέστρεψε στην Αυστραλία κατέφυγε στο Facebook μήπως και εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της φωτογραφικής μηχανής.
Με τη συνεργασία των φίλων του έφτιαξε ένα γκρουπ αναζήτησης του ιδιοκτήτη της χαμένης φωτογραφικής μηχανής.
Η προσπάθεια στο Facebook ξεκίνησε τον Οκτώβριο και έως τις 2 Νοεμβρίου τα μέλη του γκρούπ έφτασαν τις 235.000.
"Ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να πιστέψει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα, ειλικρίνεια και εντιμότητα. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς αυτούς τους 235.000 ανθρώπους. Η καλοσύνη είναι βασικό στοιχείο της ανθρωπιάς μας. Υπάρχουν κάθε στιγμή χίλιοι άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το να επιστρέψουν μια χαμένη κάμερα. Οι χίλιοι να γίνουν εκατομμύρια", είπε ο Ντάνι Κάμερον.
Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης της φωτογραφικής μηχανής εντοπίστηκε στο Λονδίνο.
"Πετύχαμε τον στόχο μας, βρήκαμε τον ιδιοκτήτη. Σας ευχαριστώ όλους. Το γκρουπ διαλύεται. Ανοίξτε τις σαμπάνιες", ενημέρωσε ο Ντάνι Κάμερον τους συνεργάτες του.
ethnos.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2