aw2

Μία γυναίκα από τον Καναδά, η οποία βρισκόταν σε άδεια για κατάθλιψη έχασε το επίδομα που λάμβανε, επειδή η ασφαλιστική της εταιρεία ανακάλυψε φωτογραφίες της στο Facebook που την έδειχναν να διασκεδάζει.
Η Ναταλί Μπλανσάρντ βρισκόταν επί ένα χρόνο σε άδεια από την IBM, όπου εργαζόταν, στο Μπρομόντ του Κεμπέκ, επειδή είχε διαγνωστεί με βαριά κατάθλιψη.
Σύμφωνα με το Canadian Broadcasting Corp., η γυναίκα λάμβανε κάθε μήνα ένα επίδομα από τον ασφαλιστικό κολοσσό Manulife.
Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο η καταβολή του επιδόματος σταμάτησε. Όταν η Ν.Μπλανσάρντ τηλεφώνησε στην εταιρεία, αυτή την ενημέρωσε ότι μπορούσε να αρχίσει να δουλεύει εξαιτίας του... Facebook.
Υπάλληλος της εταιρείας την ενημέρωσε ότι η Manulife θεωρεί πως οι φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από βραδιές σε μπαρ, από διακοπές και από τα γενέθλιά της, αποτελούν «αποδείξεις» ότι δεν έχει πλέον κατάθλιψη.
Η ίδια δηλώνει ότι ακολούθησε απλά τη συμβουλή του γιατρού της να βγαίνει και να προσπαθεί να περνάει καλά.
Η Manulife δηλώνει, πάντως, ότι δεν σταματά την παροχή επιδόματος μόνο εξαιτίας πληροφοριών που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες όπως το Facebook.(πηγή: in.gr)
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2