aw2

Ένα εναλλακτικό περιβαλλοντικό συνέδριο, με συμμετέχοντες από τουλάχιστον 100 χώρες θα διοργανωθεί στην πρωτεύουσα της Δανίας στις 7 με 18 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για το Klimaforum09, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ακτιβιστών για το περιβάλλον, η οποία περιλαμβάνει ανοιχτές συζητήσεις, διάλογο για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες, εκθέσεις, μουσικές συναυλίες, προβολές ταινιών και πολιτιστικά δρώμενα.
Το Klimaforum09 δεν είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση, αλλά ένα event για την αντιπροσώπευση όλων των πολιτών που ανησυχούν για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και το μέλλον του πλανήτη.
Στην ουσία αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο να ακουστεί η φωνή και οι απόψεις των πολιτών αναφορικά με τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των συνεπειών της.
Στο Klimaforum09 θα συμμετάσχουν χιλιάδες άτομα απ’ όλον τον πλανήτη, ενώ προσκλήσεις συνεχίζουν να αποστέλλονται σε ανθρώπους από την Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, οι οποίες αναμένεται να πληγούν περισσότερο από την κλιματική αλλαγή.
Το Klimaforum09 διοργανώνεται από την κυβέρνηση της Δανίας και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.(Για το econews.gr Φ. Νικολάου)
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2