aw2


Από το 2010 οι εταιρίες που θα χρησιμοποιούν το Twitter θα πληρώνουν χρηματικό αντίτιμο όπως δήλωσε ο συνιδρυτής της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Biz Stone.
Σύμφωνα με την Telegraph, οι εταιρίες δε θα είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν για το λογαριασμό τους, παρόλα αυτά σε εκείνους που προτιμήσουν να δώσουν κάτι παραπάνω θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν στατιστικά και τροφοδοτήσεις. Μάλιστα, πολλές βιομηχανίες χρησιμοποιούν το Twitter για να επικοινωνήσουν με τους καταναλωτές και να κερδίσουν περισσότερους.“Πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν το Twitter ως διαφημιστικό μέσο και με τον καθορισμό ενός αντιτίμου θα δίνεται η δυνατότητα για βελτίωση της σελίδας τους μέσω αναλυτικών στοιχείων”, τόνισε ο Stone.Αυτή η κίνηση θα αποφέρει κέρδη στον δημοφιλές διαδικτυακό τόπο ο οποίος κοστίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια.Επίσης, επιβεβαιώθηκε από τον Stone πως το Twitter σκέφτεται σοβαρά τη συνεργασία με άλλες εταιρίες ώστε να παίρνουν το περιεχόμενό τους και τα live streams από άλλες ιστοσελίδες. Δεν ξεκαθαρίστηκε, όμως, εάν θα υπάρξει συνεργασία με πρακτορεία ειδήσεων και οργανισμούς μέσων ενημέρωσης.Έκτακτες ειδήσεις πρώτα αναρτώνται στο Twitter από χρήστες οι οποίοι ήταν παρόντες συμβάν και ύστερα γράφονται και ανακοινώνονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρώτη φωτογραφία από το αεροπλάνο που έπεσε στον ποταμό Hudson.
Υπενθυμίζεται, πως τον περασμένο μήνα το Twitter συμφώνησε με τη Google και Microsoft Bing ώστε να περιλαμβάνονται οι ειδήσεις του σε άμεσο χρόνο και στις δυο μηχανές αναζήτησης.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2