aw2

All You Need Is Love...

Αναρτήθηκε από Peiratis | 4:35 μ.μ. | , | 0 σχόλια »

Μια διεθνής πρωτοβουλία των Starbucks ξεκίνησε τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, στις 15.30 με στόχο να ενώσει μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής, ανθρώπους, κοινότητες, έθνη και παραδόσεις. Αφορμή είναι ο εορτασμός ενός χρόνου συνεργασίας των Starbucks με τον Οργανισμό (RED)TM που ενισχύει το Παγκόσμιο Ταμείο και την αποστολή του για την πρόληψη και τη θεραπεία του AIDS στην Αφρική.
Τα Starbucks ένωσαν καλλιτέχνες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, για τη ζωντανή και ταυτόχρονη εκτέλεση της θρυλικής επιτυχίας All You Need Is Love, δημιουργώντας την αίσθηση μιας παγκόσμιας συναυλίας. Εμπνευσμένοι από το όραμα του Playing for Change Band, η ενέργεια γεφύρωσε διαφορετικές διαλέκτους, παραδόσεις, ακόμα και… τη διαφορά ώρας ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, οι οποίοι απέδωσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το τραγούδι, διοχετεύοντας μουσικά στοιχεία της πατρίδας τους και συντελώντας ουσιαστικά στη δημιουργία μιας μοναδικής εκτέλεσης του κλασικού αυτού κομματιού.
Για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας αυτής, τα Starbucks χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά την αρτιότερη τεχνολογία, που έκανε την παράλληλη ζωντανή απόδοση του τραγουδιού εφικτή μέσα από το site www.StarbucksLoveProject.com.
Για να διαδοθεί η ενέργεια στο μέγιστο βαθμό, αλλά και για να ενθαρρύνουν όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να συμμετάσχει ενεργά, τα Starbucks συνεργάζονται με το Facebook, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη διεθνούς εμβέλειας καμπάνια που έχει στηθεί στην πλατφόρμα του Facebook μέχρι σήμερα.
Με ποιο τρόπο μπορείτε να συμμετέχετε; Όσοι έχετε πρόσβαση στο internet, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.StarbucksLoveProject.com, να παρακολουθήστε τη συναυλία και στη συνέχεια, μέσω webcam, να ανεβάσετε και να μοιραστείτε online το video με τη δική σας …ερμηνευτική προσέγγιση στο All You Need Is Love. Επίσης στην ιστοσελίδα μπορείτε να ζωγραφίσετε τη δική σας εκδοχή της αγάπης.
Για να ενισχύσουν περισσότερο το Παγκόσμιο Ταμείο, για κάθε δικό μας video που θα ανεβάζουμε στο site, τα Starbucks θα διαθέσουν στο (RED)TM 5 σέντς. Μέσα σε ένα μόνο χρόνο συνεργασίας με τον Οργανισμό, τα Starbucks συγκέντρωσαν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν φάρμακα που θα καλύψουν τις ανάγκες όσων ζουν με τον ιό HIV στην Αφρική, για περισσότερες από 7.000.0000 ημέρες.
Πηγή:sigmalive
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2