aw2

Θέλει να πετάξει τώρα η Ινδή που κέρδισε στο ξυστό, αφού οι συγγενείς της δεν της αφήνουν άλλη επιλογή.
Το γλέντι και τα πανηγύρια συνεχίζονται για ένα τσούρμο Ινδούς δύο μήνες αφότου είδαν τη ζωή τους να αλλάζει, χάρη στην τύχη μιας συγγενούς τους που κέρδισε οκτώ εκατομμύρια, διακόσια εβδομήντα επτά χιλιάδες ρουπία και κάτι ψιλά, ξύνοντας ένα Κυπριακό λαχείο.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την πρώην οικιακή βοηθό. Λίγο ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός, την έκαναν να χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο της, μετανιώνοντας για την κίνησή της να διαδώσει σε χρόνο ρεκόρ την είδηση χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες.
Όπως και να το κάνουμε είναι πολλά τα λεφτά για την Ινδή (και το σόι της) που σκέφτεται να τα μαζέψει και να επιστρέψει στην πρώην Madame της για να πιάσει πανί και σφουγγάρι ξανά......
Αιτία είναι οι συγγενείς και φίλοι της που έχουν σταματήσει να δουλεύουν και περιμένουν να ζήσουν από τα κέρδη του ξυστού λαχείου.
"Μου έχουν σπάσει τα νεύρα", φέρεται να λέει σε φιλικό της άτομο. "Θα τους αφήσω και θα έρθω στην Κύπρο. Σταμάτησαν να δουλεύουν όλοι οι συγγενείς μου και τρώνε τα ρουπία μου", δηλώνει αγανακτισμένη.
Αν και το κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ινδία δεν ξεπερνά τα 226 ευρώ το μήνα, εντούτοις η πρώην οικιακή βοηθός ανησυχεί πώς τα τυχερά λεφτά θα βγάλουν φτερά αφού εκτός από τα καθημερινά έξοδα και το μισθό που τους δίνει, έχει αγοράσει και ένα υπερπολυτελές σπίτι.
Για την ιστορία να πούμε ότι η Ινδή κέρδισε στο ξυστό στις 18 Οκτωβρίου του 2009 ημέρα Κυριακή που είχε ρεπό. Μετέβη μαζί με άλλες ομοεθνείς της σε εκκλησία στη Λάρνακα. Μετά τη λειτουργία βρήκε μπροστά της ηλικιωμένο λαχειοπώλη ο οποίος την έδωσε το τυχερό ξυστό αξίας πέντε ευρώ, κερδίζοντας 120 χιλιάδες ευρώ.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2