aw2

Το ζεύγος Τζούρισιτς, στη Σερβία, ετοιμαζόταν να γιορτάσει, την περασμένη Δευτέρα, τα 60 χρόνια έγγαμου βίου. Το προηγούμενο βράδυ, ο 79χρονος Σλομπόνταν έσπαγε καρύδια, για την τούρτα, και η σύζυγός του Ντάνιτσα, 77 ετών, τα καθάριζε και τα στούμπιζε στο γουδί. Κάποια στιγμή, ο Σλομπόνταν ζήτησε να φάει ένα πιάτο σούπα και η πάντα πρόθυμη Ντάνιτσα τη ζέστανε και του τη σερβίρισε. Όμως η σούπα ήταν πιο ζεστή απ’ ό,τι επιθυμούσε ο Σλομπόνταν. Έτσι, ξεκίνησε καβγάς και οι σύζυγοι πιάστηκαν στα χέρια. Ο άντρας, σύμφωνα με την ανεπίσημη αστυνομική εκδοχή, άρπαξε τη σύζυγό του από το λαιμό και άρχισε να την πνίγει. Αυτή κατάφερε να του ξεφύγει και τα πράγματα, φαινομενικά, ηρέμησαν.
Η "ανακωχή", ωστόσο, δεν κράτησε πολύ. Λίγο αργότερα, όταν ο Σλομπόνταν κοιμήθηκε, η Ντάνιτσα πήρε το γουδοχέρι και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι. Ο σύζυγος κατάφερε να σηκωθεί, άρπαξε ένα μαχαίρι και αμυνόμενος τραυμάτισε τη γυναίκα του στα χέρια. Στη συνέχεια, αιμόφυρτος, έτρεξε προς την έξοδο του σπιτιού και βγήκε στο δρόμο, όπου τον βρήκε η αστυνομία, που είχαν ήδη καλέσει οι γείτονες.
Ο Σλομπόνταν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν φέρει είκοσι σοβαρά τραύματα, από μη αιχμηρό αντικείμενο, στην κρανιακή χώρα. Η δε Ντάνιτσα φέρει επιδερμικές χαρακιές στα άνω άκρα και, αφού τις παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και υποβάλλεται σε ψυχιατρικούς ελέγχους.
Σύμφωνα πάντα με τις ανεπίσημες αστυνομικές πληροφορίες, που δημοσιεύει ο σέρβικος Τύπος, η Ντάνιτσα Τζούρισιτς, στην κατάθεσή της, αρνήθηκε ότι χτύπησε το σύζυγό της και ισχυρίζεται ότι στο σπίτι τους εισέβαλαν ληστές που τούς επιτέθηκαν την ώρα που κοιμόνταν.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2