aw2

Ένα ιταλικό κατάστημα παιχνιδιών άνοιξε στις 4.00 το πρωί των Χριστουγέννων για να βοηθήσει μια μητέρα στα πρόθυρα υστερίας, να πάρει δώρα για τα παιδιά της, γιατί αυτά που είχε αγοράσει είχαν κλαπεί από τον υπόγειο χώρο φύλαξης της πολυκατοικίας.
Αφού έβαλε τα δύο μικρά παιδιά της για ύπνο την παραμονή των Χριστουγέννων, η μητέρα κατέβηκε στον υπόγειο χώρο φύλαξης της πολυκατοικίας για να πάρει τα δώρα που είχε κρύψει για τα παιδιά της, για να ανακαλύψει ότι τα δώρα είχαν κάνει...φτερά, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία που ενημερώθηκε αμέσως ανακάλυψε τον κλέφτη, καθώς η μητέρα πανικόβλητη και στα πρόθυρα υστερίας έτρεχε στα διανυκτερεύοντα βενζινάδικα της ευρύτερης περιοχής για να βρει κάποια υποκατάστατα δώρων ώστε να υπάρχει κάτι κάτω από το δέντρο για να βρουν όταν ξυπνήσουν τα μικρά το πρωί των Χριστουγέννων.
Η αστυνομία επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος παιχνιδιών σε μια μικρή πόλη κοντά στο Τορίνο, ο οποίος για να διευκολύνει την κατάσταση άνοιξε το κατάστημα του στις 4.00 το πρωί των Χριστουγέννων.

πηγή
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2