aw2

Προσποιούμενη εκπρόσωπο επενδυτικού ομίλου, μια 40χρονη κατάφερε να εξαπατήσει δεκάδες Βολιώτες, αποσπώντας τους συνολικά ποσό, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ξεπερνά τις 250.000 ευρώ! Η γυναίκα-αράχνη, πλασάροντας την ψεύτικη ιδιότητά της, τις δήθεν άριστες γνώσεις της για αποδοτικές επενδύσεις και τις διασυνδέσεις της με σημαντικές προσωπικότητες επιχειρηματικού και επενδυτικού ομίλου τραπεζών, κατάφερνε επί τουλάχιστον δύο χρόνια να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες της θεσσαλικής πόλης.
Στα «δίκτυα» της πιάστηκαν περισσότερα από 15 άτομα που της εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες τους με την ελπίδα να αυξήσουν τα χρήματά τους. Εξάλλου, το δέλεαρ ήταν ότι με την κατάθεση των χρημάτων για ένα ή δύο χρόνια στους κλειστούς λογαριασμούς θα υπήρχε κερδοφορία της τάξης του 14% έως 18%. Μάλιστα, η επιτήδεια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους πλησίαζε τους «στόχους» της όχι μέσω τηλεφώνου, αλλά μέσω κοινών τους γνωστών!
Εκτός από το χώρο των επενδύσεων είχε καταφέρει να πείσει τα θύματά της για τις δήθεν ικανότητές της να χειριστεί ακόμη και υποθέσεις προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, να βρει εργασία σε ανέργους, να διευθετήσει δικαστικές υποθέσεις, να κλείσει πιστωτικές κάρτες ή ακόμη και να ρυθμίσει πρόστιμα προς την εφορία. Κάθε χάρη βέβαια από τις… υπηρεσίες που παρείχε στις γνωριμίες της, γίνονταν με το αζημίωτο. Μάλιστα, όταν τα έβρισκε «σκούρα», προσποιούνταν ότι ήταν καταπονημένη από ανίατη ασθένεια, «ποντάροντας» στην ευαισθησία των θυμάτων της.
Τις απίστευτες ιστορίες που βίωσαν μέσα από τη γνωριμία τους με τη 40χρονη, την οποία πλήρωσαν πολύ ακριβά, περιγράφουν στην ομαδική πολυσέλιδη μήνυση που κατέθεσαν χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου οι πρώτοι μηνυτές.
[πηγή]
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2