aw2

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Θρασύτατος ληστής έβαλε στο μάτι την τσάντα μιας γυναίκας και αντί να την αρπάξει, ζήτησε να του την παραδώσει με την απειλή... φιλιού. Δεν πίστευε στα αφτιά της η 44χρονη Αννα Μαρία Π… όταν προχθές, την ώρα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κνωσού, την πλησίασε άγνωστος άνδρας με απειλητικές διαθέσεις και της είπε: «Δώσε μου την τσάντα σου, αλλιώς θα σε... φιλήσω!» Η γυναίκα έπαθε σοκ από την έκπληξη και το φόβο.
Γρήγορα όμως συνήλθε, ξαναβρήκε την αυτοπεποίθησή της και επιχείρησε να αντισταθεί. Υπέκυψε όμως στη μυϊκή δύναμη του δράστη, ο οποίος της άρπαξε τελικά την τσάντα. Προτού αποχωρήσει πάντως -γοητευμένος από την ομορφιά της- έκανε πράξη την απειλή του: έσκυψε, τη φίλησε και αποχώρησε σαν κύριος. Μόλις η γυναίκα συνήλθε από το σοκ, έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε την κλοπή της τσάντας της, αλλά και την απίστευτη περιπέτειά της. Δυστυχώς όμως, αν και έδωσε λεπτομερή περιγραφή του δράστη και παρά την αναζήτησή του από τους αστυνομικούς, ο... Δον Ζουάν ληστής δεν βρέθηκε πουθενά.
Παρόμοιο περιστατικό πάντως δεν έχει σημειωθεί στην περιοχή, τουλάχιστον σε επίπεδο καταγγελίας, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ούτε ο δράστης επικαλέστηκε κάποιο μεταδοτικό νόσημα για να κάμψει την αντίδραση της γυναίκας. (madata.gr)
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2