aw2

Τη λήστεψε ο... γιος της!!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 5:15 μ.μ. | | 0 σχόλια »

H διευθύντρια ενός εστιατορίου Wendy's στην πόλη Dearbor στις ΗΠΑ, κατέδωσε τον γιο της, όταν κατάλαβε ότι ήταν αυτός που λήστεψε το κατάστημά της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος, Jason Zacchi, πήγε στο εστιατόριο το βράδυ της Κυριακής και υπό την απειλή όπλου, απείλησε τους υπαλλήλους και ζήτησε τα χρήματα.
Όπως αναφέρει το www.msnbc.gr, o δράστης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μια μαντήλα. Η διευθύντρια του εστιατορίου άκουσε τον θόρυβο και πήγε στα ταμεία να δει τι συμβαίνει.
"Τι διάολο κάνεις" φώναξε, όταν κατάλαβε ότι ο ληστής ήταν ο γιος της και την επόμενη μέρα βοήθησε την αστυνομία να τον συλλάβει.
Η κοπέλα του Zacchi, Amanda Lee Yost, κατηγορείται ως η οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε ο δράστης μετά τη ληστεία. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, με δάκρυα στα μάτια ζήτησε την απελευθέρωσή της, ώστε να φροντίσει τα τρία της παιδιά.
Το δικαστήριο προφυλάκισε τον Zacchi και τη σύντροφό του με εγγύηση 100.000 (φαντάζεστε να τα δώσει η μάνα του;) και 50.000 δολάρια αντίστοιχα, τιμωρία που πέρα από το αξιόποινο της πράξης, αξίζει σε κάποιον αρκετά ανόητο για να ληστέψει το κατάστημα που δουλεύει η μητέρα του.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2