aw2

Ένας δάσκαλος σε σχολείο στο Ricmond Hill, έχασε τη θέση του, καθώς μαζί με το εκπαιδευτικό βίντεο, έδειξε στους μαθητές του πορνό.
Ο δάσκαλος Eudoxie-Wojedubokowski είχε γράψει σε βιντεοκασέτα ένα ενημερωτικό φιλμ του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη νέα γρίπη και το πρόβαλε στην τάξη. Όταν όμως τέλειωσε το φιλμ περισσότερα από 30 παιδιά είδαν στην οθόνη πρόσωπα που σε αντίθεση με τα μηνύματα του υπουργείου, ήταν υπέρ… των στενών επαφών, ακόμα και σε περίοδο γρίπης.
Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο δάσκαλος έτρεξε μπροστά στην οθόνη και έκλεισε το βίντεο, αλλά το κακό είχε γίνει και οι μαθητές ήταν πλέον μάρτυρες της προσωπικής συλλογής από ταινίες ποιότητας του εν λόγω κυρίου.
Το περιστατικό φυσικά δεν έμεινε κρυφό και γονείς άρχισαν να τηλεφωνούν στο σχολείο. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο πράγματι για ατύχημα.
“Το συμβούλιο του σχολείου είναι ικανοποιημένο διότι ήταν ένα λάθος και δεν υπήρχε καμία πρόθεση από τον δάσκαλο να δείξει αυτές τις εικόνες στους μαθητές του”, δήλωσε εκπρόσωπος του σχολείου.
Ο Eudoxie-Wojedubokowski, γνωστός στους μαθητές του ως “κύριος Stefano”, μεταφέρθηκε σε άλλο σχολείο, ώστε να ξεχαστεί το περιστατικό και να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.
Οι γονείς των μαθητών δήλωσαν ικανοποιημένοι από την απόφαση, καθώς θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί περισσότερο για ένα λάθος. Το βέβαιο είναι ότι ο δάσκαλος έμαθε με τον δύσκολο τρόπο ότι στην εποχή του DVD, θα μπορούσε να αφήσει για πάντα πίσω του τις αντιγραφές στο βίντεο και τους “κινδύνους” που περιέχουν.
πηγή
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2