aw2

Η γαλλική αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πορτοφολάς έκλεψε χιλιάδες ευρώ από επιβάτες που κοιμούνταν σε πτήση της Air France από το Τόκιο με προορισμό το Παρίσι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Le Figaro, περίπου 4.000 ευρώ «έκαναν φτερά» από πέντε επιβάτες της business class, όσο εκείνοι κοιμούνταν στη διάρκεια της πολύωρης πτήσης.
«Σε αυτή την πτήση που αναχωρεί από το αεροδρόμιο Ναρίτα στις 10 μ.μ. οι επιβάτες συχνά κοιμούνται βαριά και ξυπνούν λίγο πριν από την άφιξη στο Παρίσι περίπου στις 4 μ.μ.», δήλωσε στην εφημερίδα ένας επιβάτης, από τα φερόμενα ως θύματα του πορτοφολά.
Μία επιβάτις ειδοποίησε το πλήρωμα του αεροσκάφους όταν, ξυπνώντας, διαπίστωσε ότι της έλειπε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, είπε ο συνεπιβάτης της.
«Η επιβάτις αυτή φώναξε τις αεροσυνοδούς για να καταγγείλει ότι έλειπαν τα χρήματα που είχε μέσα στην τσάντα της. Επρόκειτο για ελβετικά φράγκα, ευρώ και Εκπρόσωπος της Air France δήλωσε ότι ο κυβερνήτης ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία περίμενε στο αεροδρόμιο όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος.
madata.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2