aw2

Η Apple παρουσίασε το i-Pad

Αναρτήθηκε από Peiratis | 8:17 π.μ. | | 0 σχόλια »

O Steve Jobs παρουσίασε ο ίδιος το νέο tablet της Apple το οποίο ονόμασε iPad. Το μέγεθός του είναι 242,8x189,7x13,4 mm και ζυγίζει μόλις 680 ή 730 γραμμάρια ανάλογα με τον εξοπλισμό. Η Multi-Touch οθόνη του είναι μεγέθους 9,7 ιντσών με LED οπίσθιο φωτισμό, υποστηρίζοντας τεχνολογία IPS. Η μπαταρία του με μία φόρτιση μπορεί να παίζει 10 ώρες συνεχόμενα βίντεο και μπορεί να μείνει σε κατάσταση αναμονής για ένα μήνα. Ο επεξεργαστής του είναι ένας "1GHz Apple A4 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip" που όπως φαίνεται ανέπτυξε η ίδια η Apple.
Η τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από 499$ δολάρια (16GB μνήμη)και το ακριβότερο μοντέλο(64GB μνήμη) θα φτάνει στα 829$. Συγκεκριμένα, οι τιμές στις ΗΠΑ θα είναι 499$ για τα 16GB χωρίς 3G (απλό WiFi). Τα WiFi μοντέλα θα αρχίσουν να πωλούνται στις ΗΠΑ σε 60 μέρες, ενώ τα 3G σε περίπου 90 μέρες. Στην Ευρώπη αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Όλα τα 3G μοντέλα παίρνουν κάρτα νέου τύπου «GSM micro SIMs», είναι ξεκλείδωτα και θα λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα συμβεβλημένης τηλεφωνίας τα οποία θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο.
Το i-Pad φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί τόσο τα netbook όσο και τα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο, αναπαραραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μουσική, βίντεο και ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων. Η συσκευή διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να είναι ένα πολύ πετυχημένο gadget που γεφυρώνει το κενό μεταξύ iPhone και MacBook.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2