aw2

Το ξενοδοχείο Armani Hotel Dubai από την αλυσίδα Armani Ηotels του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του στις 18 Μαρτίου.
Το ξενοδοχείο φιλοξενείται στο Ντουμπάι στο πιο ψηλό κτήριο του κόσμου στο Burj Khalifa. Το design είναι εμπνευσμένο από τη γεωμετρία του flower της ερήμου αλλά και τα παραδοσιακά μοτίβα της ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Το ξενοδοχείο καταλαμβάνει 11 ορόφους του Burj Khalifa και καλύπτει πάνω από 40.000 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει 160 δωμάτια και σουίτες τις οποίες έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Giorgio Armani, ένα πολυτελές spa, πισίνα, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, business αίθουσες και οκτώ εστιατόρια. Μέσα στο ξενοδοχείο βρίσκεται η σοκολατερί, το ανθοπωλείο, η γκαλερί και το club Armani.
Η περιοχή στην οποία είναι τοποθετημένο το Armani hotel είναι σημείο συνάντησης μεγάλων επιχειρήσεων, μπαρ, εστιατορίων και mall. Το ξενοδοχείο περιστοιχίζεται από κήπους και μία λίμνη που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση. Οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν στο τέλος του Ιανουαρίου ενώ η αλυσίδα αναμένεται να επεκταθεί στο Μιλάνο μέσα στο 2010, στο Μαράσι της Αιγύπτου, στο Μαρακές του Μαρόκο, και στο Μαρασι της Αιγύπτου.
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2