Ένας 76χρονος στo Κατοβίτσε της Πολωνίας παραλίγο να θαφτεί ζωντανός καθώς ο γιατρός νόμιζε πως ο ασθενής έπαθε καρδιακή ανακοπή και κατέληξε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο 76χρονος Jozef Guzy σωριάστηκε στο έδαφος έχοντας πάνω του μελισσοκυψέλες και ο γιατρός που έσπευσε στο σημείο θεώρησε πως είχε πεθάνει από καρδιακή ανακοπή. Στη συνέχεια ο Πολωνός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ύστερα από τρεις ώρες οι υπεύθυνοι της κηδείας τοποθέτησαν το σώμα του άνδρα στο φέρετρο και έκλεισαν το καπάκι.
Λίγο αργότερα οι νεκροθάφτες άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο φέρετρο. Συγκεκριμένα, ο 76χρονος φώναζε και χτυπούσε το καπάκι και όταν ο Darius Charon άνοιξε το κουτί διαπίστωσε πως ο Guzy ήταν ζωντανός. “Είναι θαύμα. Δόξα το Θεό που δεν κάρφωσα το καπάκι του φέρετρου”, είπε ο νεκροθάφτης.
Όταν ο γιατρός έμαθε πως τελικά έκανε λάθος διάγνωση ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια. Από την πλευρά του, ο 76χρονος ευχαρίστησε τον νεκροθάφτη και όταν εξήλθε από το νοσοκομείο του έκανε δώρο ένα μεγάλο βάζο μέλι!
ierosagon
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2