aw2

Παλιοσίδερα θα γίνονται στο εξής τα αυτοκίνητα των επικίνδυνων οδηγών, στην Βικτώρια της Αυστραλίας. Εκπρόσωποι των δύο κυρίαρχων κομμάτων είπαν ότι θα λάβουν αυστηρά μέτρα «συνετισμού» ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση.
Την ανακοίνωση του ιδιαίτερα αυστηρού μέτρου έκανε πρώτος ο αρχηγός της πολιτειακής αντιπολίτευσης, με αφορμή πολύνεκρο δυστύχημα της προηγούμενης εβδομάδας, όπου πέντε νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, σφηνώθηκε σε δέντρο στην περιοχή Mill Park με ταχύτητα 140 χιλιομέτρων την ώρα.
Ο Τεντ Μπάιλιου ανακοίνωσε ότι τα αυτοκίνητα των οδηγών που θα έχουν στο ιστορικό τους τουλάχιστον τρεις κλήσεις για επικίνδυνη οδήγηση, θα καταστρέφονται. Την πρώτη φορά που θα πιάνονται από την Τροχαία το αυτοκίνητό τους θα ακινητοποιείται για ένα μήνα και όχι για 48 ώρες, όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Αν τελικά δεν συμμορφωθούν, η πολιτεία με δικαστική απόφαση θα καταστρέφει τα αυτοκίνητά τους. Προϋπόθεση για την καταστροφή των αυτοκινήτων θα είναι αυτά να είναι εξοφλημένα.
madata.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2