aw2

Αν και είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα κανονικά μυρμήγκια είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο πολύτιμα είναι. Όχι μόνο για τον ιδιοκτήτη τους, που τα πουλάει για 400 ευρώ το κιλό, αλλά και για την ανθρωπότητα εφόσον αποδειχθεί πως στο σώμα τους κρύβουν το φυσικό βιάγκρα!
Ο λόγος για τα μεγαλύτερα και πιο επιθετικά μυρμήγκια της Ευρώπης, τα crematogaster scutellaris, που εκτρέφει εδώ και περίπου δέκα χρόνια ο Ιταλός Εμίντιο Φερέτι, σε υψόμετρο 700 μέτρων στο όρος Βετόρε. Ο Φερέτι πουλάει τα μυρμήγκια σε όποιον τα χρειάζεται. Δηλαδή σε μουσεία, όπως το μουσείο Πεταλούδων του Μιλάνου, που προσφάτως αγόρασε ένα εκατ. Μυρμήγκια για να τα εκθέσει, έναντι 400 ευρώ το κιλό, αλλά και σε κινηματογραφικά στούντιο, που τα θέλουν για ταινίες θρίλερ.
Ο 56χρονος Ιταλός ζει στο Aσκολι, αλλά έχει φροντίσει να έχει φωλιές μυρμηγκιών σε διαφορετικά σημεία της περιοχής, γιατί όταν αρχίζουν να μαζεύονται υπερβολικά πολλά, «αυτοκτονούν μαζικά». Κάτι που σε καμιά περίπτωση δε θέλει καθώς τα .. μωρά του παράγουν μια ουσία η οποία είναι «απολύτως αφροδισιακή» και ικανή να στείλει τη λίμπιντο στα ουράνια! Ο Φερέτι υποστηρίζει πως αυτός και ένας φίλος του γιατρός είναι πολύ κοντά στη δημιουργία ενός ελιξιρίου που παρατείνει τη ζωή.
chrisxx.com
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2