aw2

Κορυφαία στοιχηματική εταιρεία αρνείται να πληρώσει παίκτη που προέβλεψε ποιες περιοχές θα έχουν χιόνι τα Χριστούγεννα στη Βρετανία.
Σύμφωνα με το Reuters, o 52χρονος Cliff Bryant είχε παίξει δυο στοιχήματα με πολλούς συνδυασμούς προβλέψεων, αξίας 5 λιρών. Ο Bryant προέβλεψε τις 24 πόλεις της βόρειας Αγγλίας που θα ντύνονταν στα λευκά ανήμερα των Χριστουγέννων.
Βάσει του πονταρίσματος και των αποδόσεων, ο παίκτης θα έπρεπε να κερδίσει συνολικά το τεράστιο ποσό των 7,1 εκατομμυρίων λιρών, όμως η εταιρεία... είχε άλλη γνώμη.
"Ζητήσαμε συγγνώμη από τον πελάτη για τη σύγχυση που προκλήθηκε, από το γεγονός ότι κατά λάθος δεχθήκαμε στοίχημα με συνδυασμό αποτελεσμάτων, (δώστε τα λεφτά ρε λαμόγια) όταν οι κανόνες μας προβλέπουν μονά στοιχήματα για πονταρίσματα τέτοιας φύσης" αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει ότι "με χαρά θα εξοφλήσουμε τα κέρδη για κάθε στοίχημα ξεχωριστά".
Βεβαίως με χαρά, αφού αν τα στοιχήματα πληρωθούν ξεχωριστά ο 52χρονος αντί για 7,1 εκατομμύρια λίρες θα λάβει το υπέρογκο ποσό των 31,78 λιρών(!) για να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι και να πνίξει τον πόνο του.
Φυσικά ο γραφίστας από το Southampton δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και όπως δήλωσε σε τοπική εφημερίδα θα ζητήσει νομική συμβουλή, μιας και σύμφωνα με το αρχικό στοίχημα το πρώτο κουπόνι κέρδιζε 4,9 εκατομμύρια λίρες και το δεύτερο 2,2 εκατομμύρια.
"Αν έκανα ένα τόσο μεγάλο λάθος στη δουλειά μου θα μου κόστιζε ακριβά και πιστεύω ότι η εταιρεία θα έπρεπε να κάνει μια πολύ μεγαλύτερη προσφορά, ως αποζημίωση" είπε ο παίκτης, ο οποίος, όπως είναι φυσικό είναι εξοργισμένος. (Αν και τζογαδόρος, είμαστε μαζί σου)
Η εταιρεία έστειλε ένα βιβλιαράκι με τους κανόνες λειτουργίας της αναλυτικά και βρίσκεται σε επαφή με τον Bryant, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση.
mediasoup
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2