aw2

Ένας πατέρας στην Τουρκία δεν ήταν και πολύ σίγουρος ότι τα δίδυμα παιδιά ήταν δικά του. Για να σιγουρευτεί έκανε εξετάσεις DNA. Οι εξετάσεις, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Σαμπάχ, έδειξαν ότι κατά 99,9% ήταν ο πατέρας, αλλά όχι και των δυο παιδιών. Μόνο το ένα είχε το δικό του γενετικό υλικό. Το δεύτερο παιδί ήταν κάποιου άλλου!
Η γυναίκα, πριν παντρευτεί τον ξαφνιασμένο πατέρα, που είναι μέλος των σωμάτων ασφαλείας, είχε σχέση με έναν άλλον άντρα.
Όπως λένε οι επιστήμονες, αυτό το σπάνιο φαινόμενο με δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες, έχει την εξήγηση του. Συμβαίνει όταν μια γυναίκα έχει διπλή ωορρηξία μέσα στο ίδιο έμμηνο κύκλο. Αν η γυναίκα αυτή έχει σεξουαλικές σχέσεις με δύο διαφορετικούς άντρες στην διάρκεια μιας σύντομης χρονικής περιόδου μπορεί να υπάρξει διπλή εγκυμοσύνη, με το κάθε ωάριο να φέρει διαφορετικό γενετικό υλικό.
Το αρνητικό όλης αυτής της ιστορίας (πέρα από την ανακάλυψη του κερατώματος) είναι ότι ο αξιωματικός ανέλαβε την επιμέλεια μόνο του ενός παιδιού και το άλλο παιδί ανατέθηκε σε ίδρυμα.
mediasoup
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2