Ζητά παππού και γιαγιά για τα παιδιά της! Με αγγελία στην τοπική εφημερίδα της περιοχής «Κάρολαϊν Σπρινγκς» (Caroline Springs) της Μελβούρνης, η Φιόνα Σουάν ζητά παππού και γιαγιά για τα τρία της παιδιά, ηλικίας τριάμισι, δύο και ενάμισι χρόνων.
Στην αγγελία η κ. Σουάν αναφέρει ότι οι υποψήφιοι που θα αποφασίσουν να κάνουν αίτηση για τη θέση, δεν είναι απαραίτητο να έχουν προϋπηρεσία και εννοείται ότι οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν θα είναι σε εθελοντική βάση.
Η αγγελία επίσης, αναφέρει ότι οι αιτούντες για τη θέση θα πρέπει να αγαπούν τη ζωή, και να είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν τη σοφία τους και τον χρόνο τους με τα παιδιά της και τα "εγγόνια τους".
Η κ. Σουάν αποφάσισε να βάλει τη συγκεκριμένη αγγελία όχι επειδή ζητά δωρεάν φροντίδα για τα παιδιά της, αλλά επειδή πιστεύει ότι η συναναστροφή τους με γηραιότερους ανθρώπους θα τα ωφελήσει. "Η μητέρα μου ζει σε άλλη πολιτεία και ο πατέρας μου έχει πεθάνει. Τα παιδιά μου δεν έχουν παππού ή γιαγιά στη Βικτώρια και έτσι αποφάσισα να τους βρω", είπε συγκεκριμένα.
protothema
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2