aw2

H super γκάφα του FBI!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 10:30 π.μ. | | 0 σχόλια »

Γκάφα ολκής έκανε το FBI, και τώρα δεν ξέρει πώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τα… τσακάλια της αμερικανικής υπηρεσίας μπέρδεψαν τον Ισπανό πολιτικό Gaspar Llamazares με τον νούμερο ένα καταζητούμενο του πλανήτη, Οσάμα μπιν Λάντεν.
Όπως παραδέχθηκε το FBI ένας υπάλληλό του, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του Ισπανού πολιτικού ποτ βρήκε στο ίντερνετ για να παρουσιάσει με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, πώς είναι σήμερα ο Λάντεν.
Όταν το πληροφορήθηκε αυτό ο Llamzares έμεινε έκπληκτος από την ανοησία των στελεχών του FBI και χαρακτήρισε την πράξη τους «ντροπή». Μάλιστα δήλωσε εξαγριωμένος ότι από εδώ και στο εξής δε θα αισθάνεται καθόλου ασφαλής να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αφού μπορεί να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Μάλιστα ο ίδιος ο πρώην αρχηγός του αριστερού κόμματος της Ισπανίας ήταν αυτός που ειδοποίησε το FBI για την γκάφα του, αφού ήταν δεκάδες οι γνωστοί του που του επεσήμαναν τις ομοιότητες που έχει με τον αρχιτρομοκράτη, κάνοντας μάλιστα και πλάκα. Όμως ο ίδιος δεν γέλασε καθόλου, όταν κατάλαβε ότι ο… υπάλληλος τους FBI είχε πάρει το μέτωπο και το σαγόνι του από φωτογραφία προεκλογικής αφίσας και το είχε κολλήσει στη φωτογραφία που έδειχνε την ηλικιακή εξέλιξη του μπιν Λάντεν.
Κι αν το FBI για να δικαιολογηθεί λέει ότι χρησιμοποίησε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να φτιάξει αυτές τις φωτογραφίες, ο Gaspar Llamazares επισημαίνει το πόσο χαμηλού επιπέδου είναι τα στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
star.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2