aw2

Εφετείο των ΗΠΑ τάχθηκε υπέρ της απόφασης του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, το οποίο απέλυσε αστυνομικό που δεν κατάφερε να περάσει το τεστ ναρκωτικών. Πρόκειται για απόφαση σκάνδαλο, αν αναλογιστούμε το τρομερό επιχείρημα του οργάνου της τάξης, σχετικά με το πώς βρέθηκε μαριχουάνα στο αίμα του.
Ο 22χρονος Anthony Chiofalo είχε πεί στην απολογία του ότι η σύζυγός του έβαλε με βελόνα ναρκωτικές ουσίες στα κεφτεδάκια του, ώστε να τον διώξουν από το σώμα και να μην σκοτωθεί σε κάποια μάχη κατά του εγκλήματος.
Η εξήγησή του δεν έπεισε τους δικαστές, οι οποίοι συμφώνησαν ότι τα υψηλά ποσοστά μαριχουάνας που ανιχνεύθηκαν στα μαλλιά του δεν θα μπορούσαν να προέλθουν από το φαγητό. Ο 22χρονος αντέτεινε ότι το τέστ για τα μαλλιά δεν αναγνωρίζεται από τη σύμβαση του σωματείου αστυνομικών της Νέας Υόρκης, αλλά πλέον επρόκειτο για διαδικαστικό θέμα, αφού το δικαστήριο είχε πειστεί για την ενοχή του.
Η σύζυγός του, Catherine, καπνίζει συστηματικά μαριχουάνα για λόγους υγείας και ισχυρίστηκε και αυτή ότι την έβαλε στο φαγητό για να τον απολύσουν, χωρίς όμως να αλλάξει η απόφαση του δικαστηρίου που θεώρησε σωστή την αποπομπή του.
listonplace
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2