Τέσσερις νέες κοπέλες έκαναν στριπτήζ την Κυριακή στο Κίεβο στο εκλογικό τμήμα που θα ψηφίσει ο υποψήφιος για την ουκρανική προεδρία Βίκτορ Γιανούκοβιτς, καταγγέλλοντας τον "βιασμό" της δημοκρατίας στη χώρα. Οι νέες γυναίκες, μέλη της Femen μιας μικρής φεμινιστικής οργάνωσης, ξεντύθηκαν μπροστά στις κάμερες την ώρα που οι δημοσιογράφοι περίμεναν την άφιξη του Γιανούκοβιτς. "Φτάνει ο βιασμός της χώρας. Βοήθεια!" φώναζαν οι κοπέλες που κρατούσαν πανό με ανάλογα συνθήματα.
Η αστυνομία συνέλαβε τις διαδηλώτριες που δήλωσαν ότι δεν υποστηρίζουν κανέναν από τους δύο υποψήφιους και πως θα διαμαρτύρονταν με τον ίδιο τρόπο και στο εκλογικό τμήμα της Γιούλια Τιμόσενκο στο Ντνιπροπετρόβσκ αν είχαν τα χρήματα να ταξιδέψουν ως εκεί.
"Αυτό που γινόταν στην Ουκρανία στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την δημοκρατία", δήλωσε μια από τις κοπέλες η Ολεξάντρα Σεβτσένκο, μετέδωσε το Ιντερφαξ. Οι τελευταίες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση πέρασαν μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα με τα δύο στρατόπεδα να κατηγορεί το ένα το άλλο ότι θέλει να κλέψει τη νίκη και να απειλεί ότι θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα.
athina984.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2