aw2

Μακελειό σε πάρτυ στο Μεξικό

Αναρτήθηκε από Peiratis | 11:12 π.μ. | | 0 σχόλια »

Δέκατρεις μαθητές στο Μεξικό έπεσαν νεκροί από τα πυρά εκτελεστών των συμμοριών των ναρκωτικών, όταν εκείνοι εισέβαλλαν εισέβαλαν στο πάρτυ τους.Οι ένοπλοι βγήκαν από οχήματα 4Χ4 και άνοιξαν πυρ εναντίον μαθητών και σπουδαστών που γιόρταζαν τη νίκη σ' ένα τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. "Ήταν καλά οπλισμένοι. Μπήκαν μέσα στο σπίτι και πυροβολούσαν τους πάντες, άκουγες τριγύρω τους πυροβολισμούς", αφηγήθηκε ένας γείτονας.
Ο εκπρόσωπος του στρατού Ενρίκε Τόρες είπε ότι τα θύματα ήταν ηλικίας 15 ως 20 ετών. Άλλοι 17 νέοι που βρίσκονταν στο πάρτυ τραυματίσθηκαν από τα πυρά και η κατάσταση μερικών είναι κρίσιμη.Δεν έχει γίνει σαφές γιατί οι ένοπλοι επιτέθηκαν στους μαθητές. Ωστόσο εκτελεστές των λαρθέμπορων ναρκωτικών έχουν επιτεθεί και άλλοτε σε πάρτυ που γίνονταν στην πόλη αναζητώντας αντιπάλους, ενώ η αστυνομία αναφέρει ότι μερικοί έφηβοι είναι αναμιγμένοι σε απαγωγές άλλων.
Περίπου 2.650 άνθρωποι σκοτώθηκαν πέρυσι στη Σιουδάδ Χουάρες στον πόλεμο που διεξάγεται ανάμεσα στα αντίπαλα μεξικανικά καρτέλ των ναρκωτικών για τον έλεγχο αγορών και του λαθρεμπορίου προς τις ΗΠΑ.
tvxs.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2