Λένε ότι η «τρέλα δεν πάει στα βουνά», ίσως επειδή έχει βρει τον... δρόμο της στα δικαστήρια της Ευελπίδων! Το αγαπημένο της... στέκι είναι το γραφείο του εισαγγελέα Ακροάσεων, το οποίο μετατρέπεται καθημερινά σε ένα απέραντο ψυχ...αναλυτήριο.
Πολίτες κάθε ηλικίας διαβαίνουν καθημερινά την πόρτα του εισαγγελικού γραφείου, που είναι γνωστό και ως γραφείο... Παραπόνων, και εκεί εξομολογούνται προβλήματα, αγωνίες, φόβους και φοβίες, προσδοκώντας πολλές φορές όχι τόσο στη λύση όσο στην... εκτόνωση!. Υπάρχουν περιπτώσεις παραπονούμενων όπου όχι μόνο ο εισαγγελέας αλλά και ο... θεός σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η Δικαιοσύνη τις χαρακτηρίζει «ανεπίδεκτες δικαστικής εκτιμήσεως», καθώς άπτονται άλλου επιστημονικού κλάδου και κυρίως της... Ψυχιατρικής. Διαβάστε κάποια... άκρως προσωπικά κι ευτράπελα!
Με ψέκασε με σπρέι για να ασελγούν επάνω μου
63χρονος κατήγγειλε ότι δέχεται επιθέσεις στα... γεννητικά του όργανα, ενώ 49χρονος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα επειδή «...η σύζυγός μου με ψέκαζε με σπρέι για να κοιμάμαι και να ασελγούν επάνω μου».
Δεν κοιμάμαι γιατί κάνουν σεξ πολλά άτομα
45χρονη κατήγγειλε γείτονά της επειδή, όπως αναφέρει: «...Νοικιάζει πίσω στον ακάλυπτο χώρο που έχει μια γκαρσονιέρα σε μία νοικάρισσα. Τι νύχτες πηδάνε τις μάντρες πίσω... κάνουνε σεξ πολλά άτομα και στο μαγαζί του κάνουνε σεξ με άνδρες, στο κόλπο η σύζυγος, κάνουνε φασαρίες δεν μπορώ να κοιμηθώ...».
Μου κάνουν μαύρη μαγεία και βουντού
Σε σαράντα έξι χειρόγραφες σελίδες καταγγέλθηκε... κύκλωμα μάγων, στο οποίο αποδίδονταν διάφορα δεινά, μεταξύ των οποίων και οι φωτιές στην Ηλεία. Ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, ενώ αναφερόταν μεταξύ άλλων: «...Είχαν βάλει κύκλωμα μάγων και μου έκαναν μαύρη μαγεία και βουντού. Προσπαθούν να με σκοτώσουν με τη μαγεία».
Να μου διαφημίσει ο κ. Αυτιάς τα βότανά μου
Μία από τις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις ήταν όταν ζητήθηκε η... διαμεσολάβηση του εισαγγελέα προς τον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά για να διαφημίσει τα... βότανα του αιτούντος: «...Σας παρακαλώ να μιλήσετε στον κύριο Αυτιά να δώσει τα βότανά μου στον κόσμο. Τα κάνει δώρο ο... Για όλη την Ελλάδα. Τα έχει ανάγκη όλη η Ελλάδα».
Χωρίς λόγο με ενοχλεί η Αστυνομία
Δεν είναι λίγες οι αιτήσεις προς τον εισαγγελέα, με στόχο την Αστυνομία. Γράφει 76χρονος: «...Οπου κάτσω και όπου σταθώ με ενοχλεί η Αστυνομία χωρίς λόγο. Γι’ αυτό ζητάω να μάθω για ποιον λόγο, λοιπόν, με κυνηγάνε. Ζητώ τη βοήθειά σας».
Να δώσετε εντολή να εξετάσουν τα κόπρανά μου
Μέχρι και... μικροβιολογικές εξετάσεις ζητάνε από τον εισαγγελέα. Στην αίτηση της 50χρονης αναφέρει: «...Να δώσετε εντολή στην υπηρεσία να εξετάσει εργαστηριακά τα κόπρανά μου, για να βεβαιώσει ότι υπάρχουν σε αυτά εντελώς άπεπτες τροφές - πορτοκάλι που μόλις είχα φάει, διότι θέλω να επισυναφθεί ως αποδεικτικό μήνυσης που έχω καταθέσει».
Να έρθει ομάδα κρούσης της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι μου
Στο ίδιο μήκος κύματος η αίτηση 44χρονης, που ζήτησε από τον εισαγγελέα να στείλει... ομάδα κρούσης στο σπίτι της: «Να έλθει ομάδα κρούσης να ελέγξει το σπίτι μου και το αυτοκίνητό μου, διότι παρακολουθούνται, ύστερα από έρευνα που έγινε από την Αστυνομία για πλαστά χαρτονομίσματα στα ΕΛΤΑ ΑΕ...».
Σώστε με, μου έβαλαν βόμβα μολότοφ
Θραύση κάνουν οι βόμβες... μολότοφ, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που φαντάζονται ότι τους κυνηγάνε βομβιστές και τρομοκράτες! Αναφέρεται σχετικά: «...Σας θερμοπαρακαλώ, θέλω να με σώσετε, γιατί μου βάλανε βόμβα μολότοφ. Ευτυχώς πρόλαβα έλειπα την ώρα εκείνη και δεν με ανατινάξανε... όλα αυτά τα έκανε ο νεωκόρος που είναι στον Προφήτη Ηλία...».
38χρονη ζητά... σεξουαλική βοήθεια
Δεν λείπουν περιπτώσεις όπου ο εισαγγελέας καλείται να επιλύσει ακόμη και ζητήματα... σεξουαλικού περιεχομένου: «...Να δώσετε εντολή», αναφέρει 38χρονη, «να γίνει ανάλυση του θέματός μου. Τον τελευταίο καιρό, πάνω από χρόνο, συναντώ ανθρώπους που φέρονται περιέργως, θα έλεγα ότι θέλουν να μου εκμυστηρευτούν κάτι σεξουαλικό...».
Παρέμβαση για τη γειτόνισσα και τον παντοπώλη
Την παρέμβαση του εισαγγελέα εναντίον γειτόνισσάς της ζήτησε 60χρονη, επειδή της... «έδωσε κατάρα», ενώ 83χρονος κατήγγειλε «κακή συμπεριφορά παντοπώλη»...
πηγή
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2