aw2

Τις διαδικτυακές της γνώσεις εκμεταλλεύτηκε μία ανθοπώλις στη Νέα Ζηλανδία, για να αυξήσει τα κέρδη της και να υποσκελίσει τους ανταγωνιστές της.
Η 40χρονη Κέντρα Ντρινκγουότερ, μπήκε στον χάρτη της Google και άλλαξε τα στοιχεία των ανταγωνιστών της, ώστε οι υποψήφιοι πελάτες να βρίσκουν μόνο το δικό της ανθοπωλείο. Η κατηγορούμενη παραποίησε τη διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνου, και άλλες χρηστικές λεπτομέρειες στη διαδικτυακή σελίδα πληροφοριών των ανταγωνιστών της στην επαρχία Χοκ Μπέι, σε τουλάχιστον 100 περιπτώσεις από την 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2009. Η ανθοπώλις, μητέρα δύο παιδιών, παραδέχθηκε στο δικαστήριο τις κατηγορίες και δήλωσε ότι άλλαξε τις λεπτομέρειες των διευθύνσεων των ανταγωνιστών της, έτσι ώστε η επιχείρηση που διευθύνει από το σπίτι της να είναι η μόνη που να μπορούν να βρουν οι πελάτες.
Η "δαιμόνια" επιχειρηματίας, καταδικάστηκε σε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας, αν και κινδύνευε με φυλάκιση για παραποίηση στοιχείων με δόλο, θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και θα πάρει εκπαιδευτικά μαθήματα για εννέα μήνες.
news247.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2