aw2

Τις περισσότερες φορές, οι fans τηλεοπτικών σειρών δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για περιεχόμενο που διαρρέει στο Internet και το οποίο τους δίνει μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς που παρακολουθούν. Αδημοσίευτα βίντεο και φωτογραφίες από τον έκτο και τελευταίο κύκλο της γνωστής σειράς Lost, είναι κάτι που κάθε θαυμαστής θα ήθελε να έχει στην κατοχή του. Ή μήπως όχι; Την Παρασκευή, έκανε την εμφάνιση της στο Διαδίκτυο η πρώτη σκηνή από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της γνωστής σειράς. Οι χρήστες προτίμησαν να αποφύγουν να το δουν, πηγαίνοντας έτσι "κόντρα" στα όποια προγνωστικά και σε παλαιότερες αντιδράσεις τους σε παρόμοιο υλικό.
Όπως έγραψε ένας χρήστης "γιατί να το χαλάσουμε τώρα; Προτιμώ να το δω με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο παρά σε ένα κακής ευκρίνειας βίντεο". Όπως δήλωσε ο Michael Benson, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing του ABC, του τηλεοπτικού καναλιού που προβάλει την τηλεοπτική σειρά, “ποτέ δεν είχαμε άλλη σειρά όπως το Lost. Μια σειρά που οι θαυμαστές της την αγαπούν τόσο πολύ που δεν θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει σε αυτήν πριν την επίσημη πρεμιέρα".
Ένα ακόμη ισχυρότερο μήνυμα έστειλαν οι fans της σειράς την Δευτέρα, όταν ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του Lost έκανε την εμφάνιση του στο Youtube. Έλαβε όμως παρόμοιες αντιδράσεις με την προηγούμενη διαρροή, καθώς πάρα πολλοί χρήστες προτίμησαν να μην το δουν. "Ο κόσμος είναι τόσο ανυπόμονος που θα προτιμούσε να δέη την πρεμιέρα του Lost σε ένα κακογραμμένο βίντεο από κινητό τηλέφωνο;", έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Το βίντεο είχε καταγράψει στα κρυφά κάποιος που συμμετείχε στην "κλειστή" προβολή του επεισοδίου που έγινε στην Χαβάη.
techgr.com
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2