aw2

Λονδίνο - Πεκίνο με τρένο!!!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 8:29 μ.μ. | , | 0 σχόλια »

Λονδίνο - Πεκίνο σε δύο ημέρες με τρένο;
Ίσως να ακούγεται τρελό, ωστόσο, μέσα στην επόμενη δεκαετία αναμένεται να γίνει πραγματικότητα!
Εταιρία στην Κίνα ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη σιδηροδρομική γραμμή Orient Express-style, η οποία θα συνδέει τις δύο μεγάλες πρωτεύουσες!
Θα διασχίζει 8.160 χιλιόμετρα με ταχύτητα 320 χιλιόμετρα την ώρα κάνοντας στάση στο Παρίσι, στο Βερολίνο, στο Κίεβο, στην Αγία Πετρούπολη, στη Μόσχα, στο Καζακστάν και το Χαμπάροβσκ στην "Άπω Ανατολή" της Ρωσίας.
Μάλιστα, αφού θα έχουν φτάσει στο Πεκίνο, οι επιβάτες θα μπορούν να επεκτείνουν τα ταξίδια τους σε χώρες, όπως τη Σιγκαπούρη, το Ιράν, το Βιετνάμ, την Ταΐλάνδη, την Καμπότζη και τη Μαλαισία.
Μπορεί με το αεροπλάνο να χρειάζεται δέκα ώρες για να
διανύσει κανείς τη συγκεκριμένη απόσταση, ωστόσο ο ταξιδιώτης θα έχει την ευκαιρία μέσα σε μόλις δύο ημέρες να απολαύσει φυσικά τοπία από πολλά μέρη σε Ευρώπη, Ασία, Ινδία αλλά και Μέση Ανατολή.
"Δεν ήταν ιδέα της Κίνας η έναρξη αυτού του έργου. Άλλες χώρες ήρθαν σε μας, οι οποίες δεν μπορούν να εφαρμόσουν πλήρως την κατασκευή ενός σιδηροδρομικού δικτύου υψηλής ταχύτητας και ελπίζουν στη δική μας εμπειρία και τεχνολογική ανάπτυξη" υποστηρίζει εκπρόσωπος της εταιρίας.
Ήδη στην Κίνα λειτουργεί το ταχύτερο τρένο στον κόσμο, το οποίο τρέχει με ταχύτητα 400 χιλιομέτρων την ώρα και συνδέει τις πόλεις Wuhan και Guangzhou.
i-diadromi
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2