aw2

Φώτα, χρήματα, πασαρέλες, ταξίδια. Αυτή ήταν η ζωή που έβγαζε προς τα έξω η Κολομβιανή καλλονή Angie Sanclemente μέχρι που η Interpol εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών.
Πλέον, η Angie Sanclemente είναι η νο1 καταζητούμενη στη Νότια Αμερική με την ίδια να αρνείται όλες τις κατηγορίες μέσω μηνύματος Facebook που απέστειλε το αμερικανικό δίκτυο CNN.
Ο κόσμος της θεωρούσε ως ένα ακόμη πανέμορφο μοντέλο, οι αρχές ως διακινητή μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης-μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που χρησιμοποιούν καλλονές για να τα περνούν έξω από το Μπούενος Άιρες μέσω βαλιτσών.
“Είμαι πεπεισμένος πως η Sanclemente συνδέεται στενά με το εμπόριο ναρκωτικών ωστόσο δεν γνωρίζω τι ρόλο ακριβώς έχει”, είπε άτομο που ασχολείται με την υπόθεση του μοντέλου.



Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 6 άτομα, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, με πιο πρόσφατη εκείνη του μοντέλου εν ονόματι Μαρία η οποία προσπάθησε να μεταφέρει στο Κανκούν (θέρετρο του Μεξικού) 55 κιλά κοκαΐνης, ποσότητα τεράστια για να δικαιολογηθεί για προσωπική χρήση. Μάλιστα, η αξία της άγγιζε τα 3.3 εκατομμύρια δολάρια ενώ τα ναρκωτικά θα πωλούνταν στις δρόμους των ΗΠΑ και της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ορισμένοι από τους συλληφθέντες κατονόμασαν την καλλονή και τον σύντροφό της, επίσης μοντέλο, ως τα πρόσωπα-κλειδιά στη διακίνηση κοκαΐνης εκτός των συνόρων της Αργεντινής.
Μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Interpol, η Sanclemente κρύβεται ωστόσο μέσω του Facebook απαντά σε όσα τις καταλογίζουν “Είμαι πολύ λυπημένη και πληγωμένη από αυτά που λέγονται τις τελευταίες μέρες. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ο Τύπος μπορεί να καταστρέψει έναν αθώο άνθρωπο”.
Παράλληλα, ο δικηγόρος της υποστηρίζει πως το μοντέλο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενώ επισήμανε πως η πελάτης του φοβάται μήπως φυλακιστεί και κακοποιηθεί κατά τη διάρκεια κράτησής της.
Από τη στιγμή που η Sanclemente κηρύχτηκε καταζητούμενη φίλοι και γνωστοί έχουν βγει στους τηλεοπτικούς σταθμούς μιλώντας για εκείνη, έτσι και ο πρώην φίλος της DJ Ludwing Hernandez αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία μαζί της και ενίσχυσε τη θέση του δικηγόρου της τονίζοντας πως το μοντέλο είναι πολύ φοβισμένο μήπως πάθει κάποιο κακό.
Επιπλέον, διακινητής ναρκωτικών μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και ισχυρίστηκε πως η Angie Sanclemente πιθανότατα κρύβεται στην Αργεντινή ενώ προσέθεσε πως εάν έχει διασυνδέσεις θα μπορέσει να επιστρέψει στην Κολομβία.
cosmo.gr
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2