Όπως αποκαλύφθηκε 3 Έλληνες και 1 αλλοδαπός έφερναν γυναίκες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται, σε δωμάτια που νοίκιαζαν. Έξω από τα δωμάτια είχαν τοποθετήσει 8 κάμερες ασφαλείας, για να ελέγχουν την κάθε κίνηση των γυναικών και παράλληλα να βλέπουν το σημείο για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή, εάν από το σημείο περνάει αστυνομικός.
Κάπως έτσι 10 γυναίκες ζούσαν από τις αρχές του έτους τον απόλυτο εφιάλτη. Καθημερινά ήταν αναγκασμένες να εκδίδονται για να ζήσουν. Καθημερινά ζούσαν φυλακισμένες και ήταν υποχρεωμένες να υπακούν στις εντολές του κυκλώματος.
Το τέλος στο μαρτύριό τους, ήρθε από την αστυνομία που αξιοποίησε τις πληροφορίες που είχε. Πήγε στη συνοικία της πόλης που συνέβαιναν όλα αυτά και συνέλαβε τόσο τις 10 γυναίκες, όσο και τους 4 σωματέμπορους.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αποτελούμενο από 8 κάμερες. Οι αστυνομικοί βρήκαν 5.345€, που προέρχονταν από την έκδοση των γυναικών, 467 πλαστικές κάρτες (μάρκες) αμοιβής γυναικών και μεγάλος αριθμός προφυλακτικών.
alepounews
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2