aw2

"Το παιχνίδι του θανάτου"! Αυτός είναι ο τίτλος ενός νέου ριάλιτι που προβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη γαλλική τηλεόραση. Στην πραγματικότητα το "The game of death", ήταν ένα ζωντανό τηλεοπτικό πείραμα με πειραματόζωα τους παίκτες του!
Οι παραγωγοί του France 2, αποφάσισαν να "στήσουν" ένα ψεύτικο ριάλιτι, με στόχο να ανακαλύψουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας παίκτης προκειμένου να κερδίσει το έπαθλο! Δυστυχώς, η απάντηση είναι "
στα άκρα"!
Οι κανόνες του ριάλιτι
Οι 80 συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πως το αντικείμενο του τηλεοπτικού σόου θα ήταν να υποβάλλουν συνανθρώπους τους σε βασανιστήρια. Το επεισόδιο που θα μαγνητοσκοπούσαν θα αποτελούσε "πιλότο" για το υπόλοιπο ριάλιτι. Βασικός κανόνας του παιχνιδιού ήταν η υπακοή στις εντολές του παρουσιαστή.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: σε αυτούς που δέχονταν ερωτήσεις και σε εκείνους που επέβαλλαν τις "ποινές" για τις λανθασμένες απαντήσεις! Κάθε φορά που ένας παίκτης της πρώτης ομάδας θα έδινε λάθος απάντηση, η τιμωρία του θα ήταν το ηλεκτροσόκ!Η ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος που θα διοχετευόταν, θα ήταν προσωπική απόφαση της άλλης ομάδας.
Δεν δίστασαν να κάνουν τον αντίπαλο να υποφέρει!
Κανένας από τους διαγωνιζόμενους δεν ήξερε ότι στην πρώτη ομάδα συμμετείχαν αποκλειστικά ηθοποιοί, οι οποίοι υποκρίνονταν πως υπέφεραν την στιγμή του ηλεκτροσόκ (στη φωτογραφία). Όλοι πίστευαν πως επρόκειτο για συνανθρώπους τους που πράγματι βασανίζονταν. Κι όμως...
Στο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, από το γαλλικό δίκτυο, το 82% των συμμετεχόντων, συμφώνησε να προκαλέσει ηλεκτροσόκ στον αντίπαλό του! Μόνο 16 από τα 80 άτομα, αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές των υπευθύνων και να πατήσουν το κουμπί.
allostyle
Bookmark and Share


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2