aw2

"Σπάστε" το και νικήστε το στρες!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 7:59 μ.μ. | | 1 σχόλια »

Είναι ένα κουσούρι που έχουν πολλοί άνθρωποι. Για να καταπολεμήσουν το άγχος τους, ταλαιπωρούν τις αρθρώσεις των δακτύλων τους πιέζοντάς τες μέχρι να ακουστούν μερικά κρακ. Η εναλλακτική πρόταση κατά του στρες έρχεται από την Ιαπωνία με τη μορφή αυτού περίεργου αγχολυτικού που υποκαθιστά τις καταπονημένες αρθρώσεις σας.
Έτσι, αντί να ζορίζετε τα δάκτυλά σας, μπορείτε απλά να λυγίσετε αυτό το ιδιότυπο ακορντεόν, το οποίο θα βγάλει τον ήχο που κάνουν οι αρθρώσεις όταν "σπάνε". Το θετικό είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήχο για όση ώρα θέλετε, ενώ ως γνωστόν τα δάκτυλα θέλουν λίγη ώρα μέχρι να ξαναμαζέψουν ένταση.
Επιπλέον, μπορείτε να το φέρετε στην αρχική του θέση και να το τρίψετε πάνω σας. Τα καρφιά που προεξέχουν θα σας κάνουν ένα ωραιότατο μασάζ σιάτσου. Η τιμή του είναι μόλις 4 ευρώ.
Βέβαια, αυτό που δε μπορεί να υποκαταστήσει το gadget που βλέπετε είναι η αίσθηση που χαρίζουν τα δάκτυλα όταν κάνουν "κρακ". Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτή η συνήθεια είναι ό,τι χειρότερο για τις αρθρώσεις σας.
RC-CAFE


Share/Save/Bookmark

1 σχόλια

  1. Alex Biohazrdous // 30 Μαΐου 2010 στις 3:44 π.μ.  

    Dn exei apodeixthei epistimonika oti peirazei tis arthroseis..
    aeras pou feugei einai...

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2