aw2

Η γεωμηχανική ορίζεται ως η επιστήμη που μελετά, σχεδιάζει και εφαρμόζει μέτρα τεράστιας κλίμακας για εξισσοροπήση των συνεπειών της υπερθέρμανσης.
Τα μέτρα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με τρεις μεθόδους:
1. Έλεγχος της θερμοκρασίας της Γης μειώνοντας την εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία
2. Καθαρισμός του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα
3. Καταπολέμηση των ακραίων καιρικών φαινομένων
Η πρώτη μέθοδος που αναγράφεται πιο πάνω περιλαμβάνει μέτρα όπως η τοποθέτηση γιγάντιου κατόπτρου ανάμεσα στη Γη και τον ήλιο, η διασπορά σωματιδίων στην ατμόσφαιρα (θείο ή αλουμίνιο-βάριο) και όλα αυτά για να μειωθεί η ηλιακή ακτινοβολία που έρχεται προς τη Γη και έτσι να δροσιστεί ο πλανήτης.Προσομοιώσεις του Κεν Καλντέιρα, εκ των κορυφαίων μετερεωλόγων στον πλανήτη, έδειξαν ότι αν μειώναμε 1,8 % της εισερχόμενης ηλιακής ακτιβονολίας, ακόμη και με διπλασιασμό του CO2 με τα σημερινά επίπεδα δεν θα υπήρχε καθόλου υπερθέρμανση.
Μόλις πρόσφατα άρχισε ο κόσμος να μαθαίνει για την γεωμηχανική. Για τους περισσότερους επιστήμονες και αρμόδιους φορείς η γεωμηχανική είναι λες και δεν υπάρχει. Κρατάνε μία περίεργη στάση, λες και φοβούνται να μιλήσουν γι' αυτήν ή δεν τους επιτρέπεται ...
Δυστυχώς αρκετά μέτρα της γεωμηχανικής εφαρμόζονται (αλλά επίσημα και άλλα όχι) και η μία βασική θεωρία των chemtrails υποστηρίζει ότι αυτά αποτελούν μέρος προγράμματος της γεωμηχανικής με την διασπορά αλουμινίου και βαρίου στην ατμόσφαιρα ώστε να αντανακλούν 1,8% της ηλιακής ακτινοβολίας και δροσιστεί η Γη.
Ως τώρα, δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση για την χρήση της γεωμηχανικής στην ατμόσφαιρα με την διασπορά οποιουδήποτε σωματίδιου (θείο ή chemtrails) αλλά το παρακάτω δημοσίευμα ίσως δίνει την απάντηση στο αίνιγμα μας .....
pentapostagma


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2