aw2

Την «Google τηλεόραση» παρουσίασε ο κολοσσός του διαδικτύου, η οποία θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο. Η σύνδεση των τηλεοράσεων με το διαδίκτυο θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Google «Android».
«Η Google τηλεόραση είναι μια νέα πλατφόρμα, που κατά την άποψη μας, θα αλλάξει το μέλλον της τηλεόρασης», δήλωσε ο Rishi Chandra, ένας αξιωματούχος του ομίλου, σε διάσκεψη της Google στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.
Η νέα τεχνολογία με βάση το πρόγραμμα «Android» θα είναι προσβάσιμη μέσω τηλεοράσεων συνδεδεμένων με το Διαδίκτυο, είτε άμεσα είτε μέσω αποκωδικοποιητή. Η Google συνεργάζεται με τη Sony, την Intel και τη Logitech στην υλοποίηση της «Google TV».
Η επίδειξη του νέου προϊόντος, που σημαδεύτηκε πάντως από μερικές αναποδιές, πραγματοποιήθηκε με ένα πληκτρολόγιο και έναν αποκωδικοποιητή. «Η μετάβαση ανάμεσα στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο είναι απόλυτα συνεχής», υπογράμμισε ο Chandra.
Το νέο λογισμικό θα ενσωματωθεί στις νέες τηλεοράσεις που θα παρέχουν δυνατότητα πλοήγησης στο Ίντερνετ, σε Blu-ray players αλλά και σε αποκωδικοποιητές ψηφιακού σήματος, τα πρώτα από τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά το φθινόπωρο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησης.
manier-manier


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2