Για μερικές μέρες άλλαξε η εικόνα της πόλης. Η βαριά ατμόσφαιρα από τα γνωστά προβλήματα της χώρας, η μιζέρια, η επερχόμενη φτώχια, η απαισιοδοξία, έδωσαν τη θέση τους στη χαρά, την ανεμελιά, το χορό μετα πληρώματα των ιστιοφόρων, τη μουσική, τα πυροτεχνήματα, τα χρώματα, την αισιοδοξία.
Ο κόσμος που πέρασε από στην παραλία του Βόλου μπορώ να πω ότι ήταν χιλιάδες.
Τα σκάφη πραγματικά αριστουργήματα ναυπηγικής. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
Εκεί δίπλα τους, αυτές τις τέσσερες μέρες, η "ΑΡΓΩ" το έμβλημα της πόλης αφού σαν καλή οικοδέσπινα υποδέχθηκε τα ιστιοφόρα, δέχθηκε κι αυτή πολλούς Βολιώτες και ξένους επισκέπτες, ενώ κάθημερινά έκανε βόλτες εντός του λιμανιού ανάμεσα στις τεράστιες καλλονές.
Μία ώρα μετά το λιμάνι είχε ερημώσει, τα ρυμουλκά, τα ταχύπλοα του λιμενικού, τα ταχύπλοα επιβατικά, κάποια ψαράδικα πήραν τη μόνιμη θέση τους που είχαν και πριν το τετραήμερο.
Άσχημο πράγμα το φευγιό. Κάτι αδειάζει μέσα σου. Κενό! Το νοιώθω κάθε χρόνο όταν αφήνω την οικογένεια και την πόλη μου πίσω, για κάποιο καράβι και για κάμποσους μήνες
Αλλά ας αφήσω αυτό το συναίσθημα για τον επόμενο μήνα και ας απολαύσω την ξένοιαστη ζωή για καμιά τριανταριά μέρες ακόμα.
Εσείς εν τω μεταξύ απολαύστε τις πανέμορφες κυρίες στις φωτογραφίες που τράβηξα.
δείτε όλες τις φωτογραφίες στον Εξάντα
blogotsarka


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2