aw2

Όπως είναι γνωστό η Google είχε μετατρέψει το λογότυπο της κεντρικής σελίδας σε ένα interactive παιχνίδι για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από τη "γέννηση" του Pac Man. Για δύο ημέρες οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης της εταιρείας μπορούσαν να παίξουν μέσω του πληκτρολογίου τους μια παρτίδα με πολλαπλά επίπεδα. Ωστόσο αυτή η μετατροπή του λογοτύπου της Google είχε και κάποιες δυσάρεστες παρενέργειες.
Πολλοί χρήστες δεν κατάλαβαν εξ αρχής το νόημα που ήθελε να περάσει και η Google και παραξενεύονταν από τους …περίεργους ήχους που αναδύονταν από το PC τους – και αυτό διότι ο Pac Man ξεκινούσε αυτόματα και με τον ήχο ενεργοποιημένο.
Αυτό ώθησε τους χρήστες να επικοινωνούν με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της Mozilla, η οποία εξαιτίας των πολλών posts στο forum τεχνικής υποστήριξης "κατάρρευσε".
Τελικά λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα η σελίδα της τεχνικής υποστήριξης επανήλθε, ωθώντας τη Mozilla να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.
Εντωμεταξύ το interactive παιχνίδι με το Pac Man απομακρύνθηκε από τo λογότυπο της κεντρικής σελίδας της Google. Όσοι, ωστόσο, θέλουν να παίξουν με αυτό μπορούν να το βρουν στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργήσει η Google.
pcnea


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2