aw2

Βίασαν 15χρονη σε πάρτι αποφοίτησης

Αναρτήθηκε από the_traveller | 2:03 μ.μ. | | 0 σχόλια »

Έρευνα έχει ξεκινήσει η αστυνομία του Σάφολκ στην Βρετανία για πιθανό βιασμό μιας 15χρονης μαθήτριας. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια του πάρτι αποφοίτησης.
Περισσότεροι από 100 νέοι είχαν συγκεντρωθεί στο πάρκο του Χάρντγουικ στην ανατολική Αγγλία, για να γιορτάσουν με άφθονο αλκοόλ και μουσική.
Το θύμα, ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε από έναν άνδρα κατά τη διάρκεια του πάρτι. Η Αστυνομία που την βρήκε σε κωματώδη κατάσταση την πήρε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να τη φροντίσουν.
Μια έρευνα βιασμού είχε δρομολογηθεί δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας "Μας είναι γνωστό ότι περίπου εκατό νέοι είχαν... συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους την περασμένη παρασκευή",
Η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει τη μαρτυρία των συμμαθητών της νεαρής αλλά και από οποιονδήποτε άλλου ήταν στο πάρτυ για να συγκεντρώσει μια πλήρη εικόνα του τι συνέβη είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η αστυνομία ανέφερε ότι οι έφηβοι χρησιμοποιούν το πάρκο κάθε χρόνο για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους. Κάτοικοι της περιοχής έχουν αναφέρει ότι υπήρχαν προβλήματα στο παρελθόν.
news247.gr


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2