aw2

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργία του ΒΒC 3 θα ακολουθήσουν μία 20χρονη Βρετανή στις διακοπές της στην
Αγία Νάπα της Κύπρου. Το ιδιαίτερο με την νεαρή κοπέλα είναι ότι της έχει απαγορευτεί από το δικαστήειο η κατανάλωση αλκοόλ σε όλους τους δημόσιους χώρους της Αγγλίας και της Ουαλλίας.
Το ανώτατο δικαστήριο της Βρετανίας καταδίκασε την αλκοολική Λόρα Χολ, για αντικοινωνική συμπεριφορά, απαγορεύοντάς της να πίνει σε δημόσιους χώρους λόγω της συμπεριφοράς της ενόσω βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα η 20χρονη είναι η πρώτη η οποία καταδικάζεται σε μία τέτοια ποινή.
Το BBC δέχεται κριτική ότι πλήρωσε τις διακοπές της κοπέλας στην Κύπρο, ενώ με την καταγραφή και την αναμετάδοση των διακοπών της, το κανάλι εκμεταλλεύεται την αδυναμία της στο ποτό.Εκπρόσωποι του BBC υποστηρίζουν πως η άνεργη Λόρα πλήρωσε τις διακοπές της - που θα κρατήσουν για δύο βδομάδες - με οικονομίες τις οποίες έκανε από τα επιδόματά της, και διαψεύδουν πως της επιχορήγησαν το ταξίδι. Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος Τύπου του BBC υπερασπίστηκε την πρόταση για βιντεοσκόπηση της Λόρα, λέγοντας πως η ασφάλειά της είναι πρωτίστης σημασίας για το κανάλι.
Ο Ντάνι Κόεν, υπεύθυνος του BBC3, συμπλήρωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρθηκαν χρήματα στη Λόρα Χολ και την οικογένειά της σε αντάλλαγμα για την ιστορία τους, αλλά αυτοί επέλεξαν να δώσουν τα δικαιώματα στο BBC «χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα», αφού το κανάλι είναι φημισμένο για τη σοβαρότητά του.
Δήλωσε ακόμα πως το ντοκιμαντέρ θα προβάλλει και θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες της Λόρα Χολ να αλλάξει τη ζωή της, και όχι στην επίδειξη των αυτοκαταστροφικών της τάσεων.
greekradiotv


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2