aw2

Οι περιπέτειες του Αντριάνο δεν λένε να τελειώσουν με τίποτα. Πάνω που έβρισκε τον εαυτό του, με την μεταγραφή στην Ρόμα που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, ήρθε εκ νέου στην επιφάνεια το θέμα με τις σχέσεις του με “βαρόνους ναρκωτικών” στο Ρίο Ντε Τζενέιρο.
Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της πόλης, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για σχέσεις του “αυτοκράτορα” με τον Φαμπιάνο Ατανάσιο Ντα Σίλβα, ο οποίος ηγείται μίας εκ των μεγαλύτερων συμμοριών της Βραζιλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στο λογαριασμό του βρέθηκαν 33.000 δολάρια, που προέρχονταν...
από τον 28χρονο επιθετικό και αποτέλεσαν την αφορμή για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση. Για αυτό και την Πέμπτη, οι αρχές αναμένεται να ζητήσουν άδεια απο τον δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση, προκειμένου να ερευνήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντριάνο.
Ο ίδιος ο παίκτης, έδωσε κατάθεση όμως κατά την αποχώρησή του απο το δικαστικό μέγαρο, δεν δέχθηκε να κάνει καμία δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν να ακούσουν τη δική του εκδοχή για το τί πραγματικά είχε γίνει. Το θετικό για τον ίδιο πάντως, είναι πως ακόμη δεν του έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία και οι δικηγόροι του υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, απο τη στιγμή που δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντα Σίλβα εκτός απο το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός, κατηγορείται και για την κατάρριψη ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας τον περασμένο Οκτώβριο. Εκείνη την περίοδο, στην πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο είχε ξεσπάσει πόλεμος, καθώς η συμμορία του Ντα Σίλβα ήθελε να πάρει υπό την εποπτεία της μία περιοχή, η οποία “άνηκε” σε “ανταγωνιστές”. Για να τα καταφέρει δεν δίστασε να δώσει εντολή στα μέλη του, να σκοτώσουν όποιον τους αντιστεκόταν. Το αποτέλεσμα ήταν για περίπου μία εβδομάδα, η πόλη, να βρίσκεται υπό το καθεστώς ομηρίας λόγω των συγκρούσεων, που είχαν ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών.
Περισσότερο απο 40 άτομα σκοτώθηκαν και απο τις δύο πλευρές (άλλοι βρίσκονταν πνιγμένοι, άλλοι στα πορτμπαγκάζ αυτοκινήτων), ενώ την ώρα που ένα ελικόπτερο της αστυνομίας παρακολουθούσε τις κινήσεις της ομάδας του Ντα Σίλβα σε ένα ξενοδοχείο, καταρρίφθηκε απο μία ρουκέτα, με αποτέλεσμα και οι τρεις αξιωματικοί που επέβαιναν σε αυτό να χάσουν τη ζωή τους. Έκτοτε οι αρχές εξετάζουν την διεξοδικά την υπόθεση προσπαθώντας να βάλουν στη δράση της παρέας του Ντα Σίλβα, στην οποία εμπλέκεται και ο Αντριάνο.
Οι δυο τους άλλωστε δεν είναι άγνωστοι. Γνωρίζονται απο μικρά παιδιά, καθώς μεγάλωσαν μαζί στην παραγκούπολη Βίλα Κρουζέιρο, όπου κυριαρχεί η εγκληματικότητα, σε όλες της, τις μορφές. Είτε αυτή λέγεται εμπόριο ναρκωτικών, είτε πορνεία, είτε ακόμη και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.
rokakias


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2