Στο στόχαστρο οι πειρατές!!!

Αναρτήθηκε από the_traveller | 10:55 π.μ. | , , | 0 σχόλια »

Με συντονισμένες έρευνες οι Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών έκλεισαν εννιά ιστότοπους παράνομης διακίνησης ταινιών στο Ιντερνετ. Οι Αρχές δεν περιορίστηκαν στην παύση της λειτουργίας των ιστότοπων αλλά και στην κατάσχεση 15 τραπεζικών λογαριασμών.
Οι συγκεκριμένοι ιστότοποι, συγκέντρωναν κοντά στους 6,7 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα για το κατέβασμα τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών.
Κάθε μέρα πολλές ταινίες να διατίθενται δωρεάν, μερικές φορές, λίγες μόλις ώρες μετά την έξοδό τους στα αμερικανικά σινεμά. Ανάμεσά τους ήταν... το "Toy Story 3", οι "Επικίνδυνες παρέες" με τους Τομ Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ και η περιπέτεια "Prince of Persia: The sands of time".
Οι επιδρομές της αστυνομίας έγιναν στο Νιου Τζέρσεϊ, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα και την Ουάσινγκτον, στο πλαίσιο μιας έρευνας για την οποία συνεργάστηκαν 100 πράκτορες σε 11 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και στην Ολλανδία.
"Αν ένας ιστότοπος επανεμφανιστεί, το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς", διεμήνυσε προς κάθε ενδιαφερόμενο ανώτατος Αμερικανός αξιωματούχος. Η κυβέρνηση έχει "σημαδέψει" τους ιστότοπους προειδοποιώντας όσους μπαίνουν σ’ αυτούς πως έχουν κατασχεθεί, ενώ σκέφτεται να επιβάλει ποινές φυλάκισης στους υπεύθυνους διαχείρισής τους.
"Δεν θα σταματήσουμε την πειρατεία σε μια μέρα, αλλά η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί ακόμα και στο εξωτερικό", επιβεβαιώνουν οι αρμόδιοι των αμερικανικών Αρχών.
alepou


Share/Save/Bookmark

Δημοσίευση σχολίου

.

 aw2
 aw2